Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na Hloučele v Prostějově se opět běhalo

Na Hloučele v Prostějově se opět běhalo
foto: Maratonský klub Prostějov

Gabriela Gaudlová | 28.05.2014 | přečteno: 2830×

Krásné počasí a druhý ročník unikátního běhu Hloučela 3.6.9 přilákaly přes 200 účastníků do nádherného prostředí lesoparku Hloučela v Prostějově. Zaběhat si přišli děti i dospělí, pro které připravil zdejší Maratonský klub hned několik tratí, na kterých si mohl zaběhat opravdu každý.

Kromě tratí na 3, 6 a 9 km a dětských běhů na 50, 300 a 500 metrů se také běžel unikátní závod pro vytrvalce – Hloučela 3+6+9, ve kterém se postupně běží všechny tratě a výsledky se sčítají. V letošním roce si tuto disciplínu vyzkoušelo téměř 30 borců, kteří se po ostré trojce a šestce v závěru devítky prali především s velkým horkem. Pohodovou atmosféru nedělního dopoledne pak zpestřily i skutečně kvalitní výkony na jednotlivých tratích. Na devítce se představili i Ondra Horák s Maruškou Delingerovou a oba si odnesli ananasový pohár za vítězství. Královskou disciplínu 3+6+9 pak ovládl Zdenek Nový před mladou nadějí Maratonského klubu Dominikem Voráčem a zkušeným Romanem Večerou. Celkově pohodovou akci si tak užili všichni, od dětí, kterých se sešlo téměř 80, až po zkušené vytrvalce.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

GKadlecova žena 28.05.2014 11:53:53

Krásné počasí a druhý ročník unikátního běhu Hloučela 3.6.9 přilákaly přes 200 účastníků do nádherného prostředí lesoparku Hloučela v Prostějově. Zaběhat si přišli děti i dospělí, pro které připravil zdejší Maratonský klub hned několik tratí, na kterých si mohl zaběhat opravdu každý.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.