Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pražský Běh Olympijského dne mimořádně mění trasu

Pražský Běh Olympijského dne mimořádně mění trasu
foto: ČOV

Martin Holan | 13.06.2014 | přečteno: 3658×

Letošní Běh Olympijského dne se v Praze koná ve středu 25. června. V propozicích je uvedeno místo prezentace, startu a cíle na Stadionu Přátelství a v přilehlých ulicích. Vzhledem ke stavebním pracím na Stadionu Přátelství a opravě okolních ulic jsme museli provést změny, aby se Běh Olympijského dne mohl uskutečnit.

Trasa závodu povede celá v areálu Ladronka, tvoří ji dva pětikilometrové okruhy. Pro většinu účastníků jsou připravena pamětní trička věnovaná Českým Olympijským výborem, pro první tři ve vypsaných kategorií ch pak medaile a drobné věcné ceny.

Prezentace k závodu, start a cíl budou v areálu Ladronka, před restaurací Ladronka. Prezentace začíná od 16 hodin, končí v 17:45. Start závodu je v 18 hodin. Přihlášky a platba nižšího startovného (70 Kč) předem je možná přes www.sportovniservis.cz do 20. června. K závodu je možné se přihlásit na místě za startovné 100 Kč. Předem přihlášení závodníci, kteří nezaplatí startovné do 20. června, zaplatí na místě startovné 100 Kč.

Měření časů bude provedeno čipovou technologií. Záloha za čip nebude vybírána, při ztrátě čipu ale musí závodník počítat, že od něj bude vymáhána náhrada ve výši 500 Kč. Doprava je možná autobusy a tramvajemi MHD. Při dopravě automobilem lze zaparkovat v ulici Tomanova. Vzhledem ke změně startu a cíle bude v omezené míře zajištěno zázemí pro závodníky – úschova zavazadel, nebudou zajištěny šatny a sprchy.

Případné dotazy pište prosím na adresu holan63@seznam.cz Za TJ liga 100, Martin Holan

BĚHY OLYMPIJSKÉHO DNE V ČESKÉ REPUBLICE

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

mholan 17.06.2014 07:19:25

Letošní Běh Olympijského dne se v Praze koná ve středu 25.června. V propozicích je uvedeno místo prezentace, startu a cíle na Stadionu Přátelství a v přilehlých ulicích. Vzhledem ke stavebním pracím na Stadionu Přátelství a opravě okolních ulic jsme museli provést změny, aby se Běh Olympijského dne mohl uskutečnit.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.