Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Blanenská desítka láká na trať připravenou k překonání osobních rekordů

Blanenská desítka láká na trať připravenou k překonání osobních rekordů
foto: archív závodu Blanenská desítka

behej.com | 27.06.2014 | přečteno: 3027×

Blanenská desítka uzavře v neděli 14. září frekventovanou silnici v Blansku na Poříčí. „Závod je ideální díky svému téměř nulovému převýšení, absenci ostrých zatáček, šířce a kvalitnímu povrchu pro úplné amatéry i pro sportovce, kteří chtějí co nejrychlejší čas. Tratě budou mít certifikaci komisaře IAAF/AIMS,“ láká k závodu jeho sportovní ředitel a vytrvalec Lukáš Olejníček. Registrovat se můžete již nyní.

Pořadatelský tým Blanenské desítky stojí za úspěšným běžeckým závodem MASARYK RUN na Masarykově okruhu v Brně. Tentokrát akci pojali jako sportovní festival zaměřený na děti i na dospělé, zúčastnit se může každý. Závodí se v běhu, v jízdě na koloběžkách i na inlajnech. Ve všech disciplínách jsou vyhlášeny dětské tratě a hlavní trať pro dospělé v délce 10 km.

„Chceme rozhýbat lidi, vůbec nezáleží na tom, jak jsou na tom s kondicí. Startovní číslo a měřící čip dostane až na ty nejmenší každý, měl by to být den plný pohybu pro celé rodiny. Uzavíráme dva a půl kilometru silnice, po které jezdí stovky aut denně, pojďme toho aktivně využít a společně si to užít,“ láká na sportovní premiéru ředitel akce Tomáš Mokrý.

Zázemí závodu poskytne Sportovní ostrov Ludvíka Daňka, hlavní trať povede po ulici Poříčí s obrátkou u Ráječka. Na trati bude jedna občerstvovací stanice na pátém kilometru a druhá v cíli. „Pokud bude v září teplé počasí, budeme uvažovat o vložení ještě jedné občerstvovací stanici na obrátce závodu,“ podotýká Mokrý.

Registraci na všechny tratě spustili pořadatelé 18. června. Nejvýhodnější registrace končí 31. července. Více informací najdete na webu závodu.

Vydáno s využitím tiskové zprávy pořadatele

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 27.06.2014 10:28:53

Blanenská desítka uzavře v neděli 14. září frekventovanou silnici v Blansku na Poříčí. „Závod je ideální díky svému téměř nulovému převýšení, absenci ostrých zatáček, šířce a kvalitnímu povrchu pro úplné amatéry i pro sportovce, kteří chtějí co nejrychlejší čas. Tratě budou mít certifikaci komisaře IAAF/AIMS,“ láká k závodu jeho sportovní ředitel a vytrvalec Lukáš Olejníček. Registrovat se můžete již nyní.
Odkaz na článek

avatar

BLANENSKA DESITKA muž 15.08.2014 07:44:23

AKTUÁLNĚ K DISPOZICI POSLEDNÍCH 200 STARTOVNÍCH ČÍSEL.

Více ve článku na webu www.blanenskadesitka.cz

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.