Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Sekyrová a Hodboď nejlepší z Čechů mezi brněnskými pavilony

Sekyrová a Hodboď nejlepší z Čechů mezi brněnskými pavilony
foto: RunTour

tisková zpráva | 23.08.2014 | přečteno: 3322×

Seriál RunTour má za sebou zastávku v Brně. Tamní desítku vyhrál Dennis Mwanzia Musau za 33:01 o čtyři vteřiny před krajanem Charlesem Cheruiyotem Toroitichem. Třetí finišoval Jakub Hodboď v čase 33:15. Ivana Sekyrová zvítězila v ženách časem 35:57. Do jihomoravské metropole v sobotu zavítala tisícovka fandů běhu! VÝSLEDKY

Další netradiční zážitek připravila trať RunTour. V Ostravě to byly železárny, v Liberci kopečky v lese a teď v Brně průběh jedním z pavilonů výstaviště BVV. Co asi přijde přiště?

Tisícovka zkušených, ale i nadšených běžců rozběhla v sobotu 23. srpna Brno. Byla to doposud nejlepší RunTour na jihu Moravy, a to nejen počtem účastníků, ale také atmosférou, počasím a účastí osobností.

Žádné přehnané horko, ale ani zamračené nebe. Ideální běžecké počasí, dalo by se říci. Pár kapek z nebe spadlo před závodem a pak až v závěru vyhlašování. Jako by to pořadatelé měli na minutu vypočítané.

Kličkovanou mezi pavilony si užívali nejen dospělí, ale v úvodu dne také děti. Při vyhlašování těch nejlepších je navíc bavil známý herec a režisér Jakub Kohák. Ten vyrazil společně s Innou Puhajkovou a dalšími stovkami nadšenců na pětikilometrovou trať a svou výškou mířící ke dvěma metrům se rozhodně neztratil. Gentlemansky doprovodil Innu do cíle a tam jí o prsa podlehl.

Podobný průběh měla i desítka, kde se ocitli na trati vedle sebe basketbalistka Ivana Večeřová a herec Dalibor Gondík. V tomto případě ale na konec o „parník“ zvítězil druhý jmenovaný. Ten si navíc zaběhl i pětku, kde se zařadil mezi nejlepší.

Těmi úplně nejlepšími ale v Brně byli na desetikilometrové trati keňští běžci. Ti čeští se však nenechali zahandbit a hned tři skončili na stupních vítězů.

FOTOGRAFIE

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 23.08.2014 23:36:36

Seriál RunTour má za sebou zastávku v Brně. Tamní desítku vyhrál Dennis Mwanzia Musau za 33:01 o čtyři vteřiny před krajanem Charlesem Cheruiyotem Toroitichem. Třetí finišoval Jakub Hodboď v čase 33:15. Ivana Sekyrová zvítězila v ženách časem 35:57. Do jihomoravské metropole v sobotu zavítala tisícovka fandů běhu! VÝSLEDKY />Odkaz na článek

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 24.08.2014 00:12:17

Seriál RunTour už očividně překročil kapacitní limity zvládnutelné stávajícím realizačním týmem.

Jedna drobná organizační chybička by šla tolerovat, pokud ale startovní balíček neobsahuje ani funkční tričko slibované prvním 700 registrovaným, aNI lístek do závodní tomboly, tak jeden začne nad poměrem startovné vs. užitná hodnota závodu trochu přemýšlet.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.