Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na Blanenskou desítku zbývá posledních pár startovních čísel

Na Blanenskou desítku zbývá posledních pár startovních čísel
foto: archív závodu Blanenská desítka

behej.com | 02.09.2014 | přečteno: 1358×

Na Blanenskou desítku, první ročník závodu v běhu, na „inlajnech“ a koloběžkách, se dva týdny před startem přihlásilo přes 550 účastníků. Do naplnění kapacity zbývá tedy necelá padesátka míst. On-line registrace končí 3. září, na místě bude možné se přihlásit pouze v případě volných startovních čísel.

Blanenská desítka uzavře 14. září na jeden den část hlavního silničního tahu Blanskem, ulici Poříčí. Startuje se u mostu na Sportovní ostrov Ludvíka Daňka, prezentace a zázemí bude v hale ASK Blansko. Ta se pro příchozí otevře v 9:00, konec akce je v 17:00. Informační e-mail pro účastníky akce bude odeslán 7. září a rovněž uveřejněn na webu a facebooku akce.

Běží se na rovinaté, certifikované trati. Pořadatelé tak dávají běžcům šanci na překonání osobních rekordů.

„Blanenská desítka je určena pro lidi, kteří mají rádi pohyb a chuť hromadně si zasportovat v běhu, in-line nebo na koloběžkách. Padesát procent veškerého času Blanenské desítky budeme věnovat dětem a jejich závodům,“ říká ředitel závodu Tomáš Mokrý.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 02.09.2014 08:22:21

Na Blanenskou desítku, první ročník závodu v běhu, na „inlajnech“ a koloběžkách, se dva týdny před startem přihlásilo přes 550 účastníků. Do naplnění kapacity zbývá tedy necelá padesátka míst. On-line registrace končí 3. září, na místě bude možné se přihlásit pouze v případě volných startovních čísel.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.