Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

TERMÍNOVKA: Letošní kalendář nabízí již přes pět stovek běhů

TERMÍNOVKA: Letošní kalendář nabízí již přes pět stovek běhů
foto: Zdenek Krchák

Petr Říman | 06.01.2015 | přečteno: 9297×

Práce na přípravě kalendáře nové běžecké sezony vrcholí. Již nyní, kdy je naplněnost zhruba poloviční z očekávaného stavu, si mohou běžci vybírat z více než půl tisícovky závodů v České a Slovenské republice. A že nebude o zajímavosti a novinky nouze, to je jasné již nyní! Prostě cestování po republice za sportem se od rok od roku stává stále silnější tradicí.

Již teď si mohou připravit svůj program milovníci velkých městských běhů jak v sérii RunCzech, tak RunTour. Svou nabídku rozšířili pořadatelé Hradeckého půlmaratonu, a to o trasu maratonskou.

Pokud jste propásli registrace na vyprodaný jarní Sportisimo 1/2Maraton v Praze, nezoufejte. V Česku a blízkém okolí najdete spoustu alternativ. To samé platí i pro jarní maratony.

Přibývají také horské závody. Krom dlouhých maratonských a ultra běhů se začíná klubat na svět řada terénních půlmaratonů, které přilákají i méně zkušené hobíky. Na začátku dubna si běžci mohou vyzkoušet trať v Labských pískovcích, v polovině května se můžete proběhnout na Bruntálsku přes 3 sopky. A kdo má rád běhy kratší s prudším stoupáními a závěrečným výběhem schodů, uvítá rozšíření „rozhlednového“ seriálu o běh na Karlovarskou Dianu. Novinky představil i Salomon Trail Running Cup.

Termínovku najdete dole na titulní straně a v hlavním menu v záložce Závody.

Děkujeme všem pořadatelům, kteří již svůj závod na našich stránkách zveřejnili, a prosíme všechny ostatní o jejich vložení nejpozději do neděle 18. ledna, abychom vše stihli do uzávěrky tištěné verze kalendáře závodů. Ta vyjde ve druhé půlce února.

Použijte k tomu online formulář, nebo nás kontaktujte prostřednictvím emailu terminovka@behej.com. Vložení základních údajů je zdarma, včetně zařazení do tištěné termínovky. Prosíme všechny čtenáře, kteří v termínovce zatím nenašli svůj oblíbený závod, aby požádali organizátora o jeho vložení.

Tištěný kalendář závodů vyjde na konci února a předplatitelé časopisu Běhej.com jej dostanou v rámci předplatného. Pokud máte zájem o zaslání termínovky mimo předplatné, objednejte si ji nyní pomocí formuláře pod článkem. Cena je 150 Kč nyní, po únoru ji budeme rozesílat za 170 Kč. Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

priman 06.01.2015 14:38:45

Práce na přípravě kalendáře nové běžecké sezony vrcholí. Již nyní, kdy je naplněnost zhruba poloviční z očekávaného stavu, si mohou běžci vybírat z více než půl tisícovky závodů v České a Slovenské republice. A že nebude o zajímavosti a novinky nouze, to je jasné již nyní! Prostě z cestování po republice za sportem se od rok od roku stává stále silnější tradicí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.