Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové Běhej.com od čtvrtka v prodeji

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové Běhej.com od čtvrtka v prodeji
foto: Dreamstime

behej.com | 19.02.2015 | přečteno: 14714×

Smart watches, výrobky někde mezi mobily a sporttestery, jsou námětem našeho testu v únorovém vydání tištěného Běhej.com. Kromě toho nové číslo, které je od čtvrtka v prodeji, přináší plné znění rozhovoru s běhající breathariánkou, dále s reprezentantem v adventure racing Jardou Krajníkem, tradiční tréninkový materiál a balík rad a cviků pro pevné zdraví. DO KONCE ÚNORA BĚŽÍ SOUTĚŽ PRO NOVÉ PŘEDPLATITELE O LÁHEV ŠPIČKOVÉHO VÍNA Z NABÍDKY MERITE.CZ

V prvním letošním srovnávacím testu jsme se zaměřili na svět chytrých hodinek. Otestovali jsme šest modelů pěti značek. Co přináší nám, běžcům? Ty nejchytřejší hodinky bohužel zápasí s menší výdrží baterií. Přesto jsme ze dvou modelů byli doslova nadšeni. Umí poradit při tréninku, změřit kadenci kroků, nebo dobu kontaktu nohy se zemí v oporové fázi běžeckého kroku. Které to jsou? Přečtěte si o tom v únorovém Běhej.com, které vyšlo 19. února!

Moniku Kunovskou jsme již krátce představili v dřívější upoutávce na nové číslo. Tato manažerka pražské developerské firmy cvičí čchi kung a i jinak pracuje s jemnými energiemi. Před časem se rozhodla, že zcela opustí příjem energie z potravy a přejde z vegetariánství na tzv. breathariánství. Jak se jí nyní žije a hlavně běhá bez jídla? Plné znění rozhovoru otvírá nové číslo.

Téma cvičení, stravy a práce s tělem a myslí je stále populárnější i mezi běžci. Přichystali jsme sadu cviků na posílení hýždí, které mají dopomoci k lepšímu držení těla, vyššímu výkonu při závodě a ulevit od zbytečných bolestí v bedrech a jinde po těle. Infografika se zaměří na práci srdce při sportovním výkonu a věnovat se budeme i práci s myslí, aby běh byl nejen o výkonu, ale i o prožitku.

Trenér Josef Smetana nachystal sadu rad a doporučení pro ty, kteří berou běh seriozně, ať jsou na jakékoliv výkonnostní úrovni. Nejedná se o klasický tréninkový plán, spíše o přehled všeho základního, co vést v patrnosti, pokud se chcete pečlivě připravit na některý z letošních závodů. Materiál bude doplněn 12 tipy na zajímavé online tréninkové deníky pro ty, kteří mají běh někde na pomezí mezi zábavou a touhou po sportovním výsledku.

Daniela Havránková se zaměřila na šance nejlepších českých vytrvalců probojovat se na olympijský maraton do brazilského Ria. Jakou politiku kvalifikačních limitů volí atletický svaz a co na to samotní běžci a jejich trenéři? Ptali jsme se mj. Honzy Kreisingera a Róberta Štefka.

Povídali jsme si též s Jardou Krajníkem, reprezentantem v adventure racingu. Popisuje, jak to vypadá při vícedenních etapových závodech, kde kromě běhu musíte počítat i s jinými sportovními (i nesportovními) disciplínami. Lakonicky řečeno – jestli paní Kunovská nepotřebuje jíst, Jarda pro změnu občas při závodech nespí…


SOUTĚŽ PRO NOVÉ PŘEDPLATITELE:

Ze všech předplatných Běhej.com uzavřených a zaplacených v únoru nebo počátkem března vylosujeme výherce jedné luxusní láhve červeného vína z nabídky www.merite.cz. A že Merite má v nabídce opravdové perly!

Pozn.: Soutěž je určena pro předplatitele s doručovací adresou na území České republiky.


Nahlédneme též do triatlonu. Představíme skvělého triatlonistu a nyní trenéra a pořadatele dětských závodů Tomáše Slavatu a jeho mladého svěřence Dominika, romského kluka, kterého Tomáš loni adoptoval z dětského domova a nabídl mu novou šanci uplatnit se nejen ve sportu.

Tolik z obsahu chystaného čísla, které vyjlo 19. února a čeští předplatitelé jej obdrželi společně se zbrusu novou termínovkou více než tisícovky závodů v Česku a na Slovensku. Co vás z obsahu zaujalo? Hlasujte v anketě pod tímto článkem.

A ještě malá kuriozita na závěr. Obálku posledního loňského čísla zdobila tvář pohledné dívky. Měli jsme zato, že se jedná o běžkyni ze zámoří, protože jsme fotku pořídili z tamní fotobanky. Jaké pak bylo naše překvapení, když se nám ozvali fotografové ze Slovenska, že to oni jsou autory krásného snímku a zmíněná fotobanka pouze zafungovala jako obchodní pojítko. Svět je malý a ten běžecký ještě menší!


Jelikož není v našich silách nabídnout vám prodej časopisu na nejbližších prodejních místech, lze jej nově objednat kusově přímo u nás (platí pouze pro Českou republiku). Pro předplatné, k němuž obdržíte slevy a bonusy při nákupech, využijte objednávkový formulář. Předplatit si je možné i na území Slovenské republiky. K dispozici je rovněž levnější varianta (ale bez bonusů) – elektronická verze časopisu v online trafice Publero.

Anketa

Celkem hlasovalo 0 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 02.02.2015 11:00:43

Smart watches, výrobky někde mezi mobily a sporttestery, jsou námětem našeho testu do únorového vydání tištěného Běhej.com. Kromě toho nové číslo přinese plné znění rozhovoru s běhající breathariánkou, dále s reprezentantem v adventure racing Jardou Krajníkem, tradiční tréninkový materiál a balík rad a cviků pro pevné zdraví.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.