Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Okolo Vlasti se běží opět přes Sychrov

Okolo Vlasti se běží opět přes Sychrov
foto: Koutníkovi

tisková zpráva | 20.04.2015 | přečteno: 1947×

Stejně jako loni se účastníci třetího ročníku 1/2maratonu Okolo Vlasti mohou těšit na proběhnutí pohádkovým nádvořím a úpravným parkem sychrovského zámku. Oproti loňsku na trase sice mírně ubude asfaltu, všechny oblíbené pasáže minulých ročníků však zůstanou zachovány.

Kromě zámku tak běžci nepřijdou o alej Rohanku, radostínské železniční můstky, sychrovský viadukt, údolí Mohelky, ani o pověstný zlatý hřeb – kopec „Trávničák“.

Nové jsou i doprovodné závody – při trailu ZaVlast! na 7 km si dosyta užijete běhu lesem a dokonce i brodění řeky, nová trasa běhu pro děti se protáhla na dvojnásobek a bude měřit 800m. Všechny závody budou měřeny elektronickou časomírou. Celá sportovní akce má i charitativní podtext – část startovného a dobrovolné dary účastníků budou předány stacionáři Domov Tereza pro osoby s kombinovaným postižením. V prostoru startu a cíle bude také možné zakoupit výrobky jejich chráněné dílny.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 21.04.2015 12:40:37

Jak bylo v těchto dnech definitivně potvrzeno, stejně jako loni se účastníci třetího ročníku 1/2maratonu Okolo Vlasti mohou těšit na proběhnutí pohádkovým nádvořím a úpravným parkem sychrovského zámku.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.