Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V Děčíně startuje běžecký festival

tisková zpráva | 21.04.2015 | přečteno: 1632×

V pátek 8.5. proběhne 1. ročník běžecké akce Děčín Run Fest 2015. Závod se koná v příjemném prostředí Labského údolí a organizátoři akci chtějí pojmout jako pohodové sportování celé rodiny a setkáni přátel.

Start hlavního závodu běhu na 21 km, který je koncipován hlavně jako výzva pro amatérské sportovce a nadšence, je ve 12.00 hod. na Mariánské louce, předcházet bude běh na 5 km se startem v 10.00 hod. a následovat budou dětské závody a rodinný běh pro všechny.

Pořadatelé Triade Děčín nezapomínají na handicapované děti a tak výtěžek ze závodu půjde na dobročinné účely. Celkem již tým kolem Triade Děčín s pomocí partnerů, věnoval na různě dobročinné projekty přes 150 000 Kč.

Akce je opravdu pro každého – kdo má rád výzvy a chuť vyzkoušet si svou kondici, užije si opravdu fajn den.. On line přihlášky jsou otevřené do 30.4. a sebou vezměte na start i své děti a kamarády.

Triatlonový klub Triade Děčín je organizátorem několika sportovních podniků a hlavní myšlenkou je motivovat děti ke sportu a strávit společný čas spolu s rodinou a přáteli.

Přihlášky a veškeré informace najdete na www.decinsportfest.cz

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 21.04.2015 12:54:52

V pátek 8.5. proběhne 1. ročníku běžecké akce „Děčín Run Fest 2015 Závod se koná v příjemném prostřední Labského údolí a organizátoři akci chtějí pojmout jako pohodové sportování celé rodiny a setkáni přátel.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.