Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na Sport Life Runu bude podepisovat Daniel Orálek svou knihu

Na Sport Life Runu bude podepisovat Daniel Orálek svou knihu
foto: Martin Symon

tisková zpráva | 03.11.2015 | přečteno: 1748×

Spolek Sportuj s námi pořádá na Brněnském výstavišti v rámci veletrhu Sport LIFE závody Sport Life Run, které mají start i cíl v klimatizovaném pavilonu. V sobotu 7. listopadu se běží Ženský běh na 5 km, v neděli 8. listopadu Veletržní běh na 10 km. Účastníci běhů mají vstup na veletrh zdarma. Letos bude v tomto závodě obhajovat své loňské vítězství náš nejlepší současný vytrvalec Daniel Orálek. Ihned po doběhu bude mít autogramiádu a podepisovat svou knihu Můj dlouhý běh. Podrobné informace o závodech najdete na www.sportliferun.cz a na facebookovém profilu akce.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 03.11.2015 07:02:43

Spolek Sportuj s námi pořádá na Brněnském výstavišti v rámci veletrhu Sport LIFE závody Sport Life Run, které mají start i cíl v klimatizovaném pavilonu. V sobotu 7. listopadu se běží Ženský běh na 5 km, v neděli 8. listopadu Veletržní běh na 10 km. Účastníci běhů mají vstup na veletrh zdarma. Letos bude v tomto závodě obhajovat své loňské vítězství náš nejlepší současný vytrvalec Daniel Orálek. Ihned po doběhu bude mít autogramiádu a podepisovat svou knihu Můj dlouhý běh. Podrobné informace o závodech najdete na www.sportliferun.cz a na facebookovém profilu akce.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.