Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běžecké setkání: Prožijte poslední srpnový víkend s behej.com

Běžecké setkání: Prožijte poslední srpnový víkend s behej.com
foto: Zdenek Krchak

behej.com | 23.07.2010 | přečteno: 7274×

Opět v Řásné v kouzelném prostředí Vysočiny nedaleko historické Telče. Znovu s tamním organizátorským matadorem, „atletem-veteránem“ Frantou Holým, přesto s několika změnami a novinkami. Takové bude běžecké setkání s behej.com, které pro vás připravujeme na víkend 28.-29. srpna. Přijímáme závazné přihlášky na tento víkend. UBYTOVACÍ KAPACITA JE NAPLNĚNA

Letos jsme volili o něco luxusnější ubytování než loni, přesto zůstáváme v přijatelné cenové relaci. Ubytování jsme rezervovali ve dvou sousedících penzionech v Řásné, U Kolářů a ve Sluníčku. Oba penziony disponují dvou až čtyřlůžkovými pokoji. Na každém z pokojů je sociální příslušenství.

Program dostává v těchto dnech jasnější obrysy. Odstartujeme jej páteční besedou, na niž pozveme některou z osobností českého běhu.

Původně jsme plánovali, že tentokrát vynecháme sobotní „Cooperův test“, ale v elektronické korespondenci si o něj znovu píšete. Plánujeme jeho krosovou variantu, která ušetří čas ztracený při přesunu na atletický stadion, přitom stejně jako dráha odhalí nedostatky v běžecké technice. Zaznamenáme je na video a v individuálních konzultacích je pak pomůžeme odstranit. Kromě toho vystoupí v sobotním programu běžecký a triatlonový trenér Josef Smetana, trenér Eurofoam Sport Teamu, jehož ale také znáte jako autora tréninkových článků pro časopis Běhej. Chybět nebude ani fyzioterapeut, který poradí co dělat, aby se nám vyhýbala zranění.

Běžecký víkend se rozhodně neobejde bez běhu. Kromě zmíněného Cooperova testu plánujeme na každý den jeden další výběh ve skupinách podle výkonnosti. Průvodci při něm budou znalci místních běžeckých stezek. „Kufrování“ tak nebude na pořadu dne.

Rádi byste přijeli, ale nechcete nechat partnery doma samotné? Vezměte je s sebou. Letos chystáme program se soutěžemi a pěšími vycházkami i pro neběžecký doprovod. Přijedete-li s dětmi a nebudou to zrovna kojenci :), pohlídáme je v době, kdy budete na společném výběhu. Pokusíme se pro ně vyjednat slevu z ceny za stravu. A pokud budete chtít vyrazit na výlet sami, k návštěvě láká historická Telč, krásná místa v okolí nejvyššího vrcholu Vysočiny Javořice, v případě pěkného počasí asi nevynecháte koupání v některém z rybníků v okolí či výpravu za houbařskými úlovky.

Cenu za víkend jsme stanovili na 1600 Kč za osobu. Tato částka zahrnuje ubytování (dvě noci), plnou penzi (počínaje páteční večeří a konče nedělním obědem) a příspěvek na zajištění programu.

Přihlášky přijímá za behej.com Mirek Kratochvíl prostřednictvím mailu na adrese redakce@behej.com s předmětem zprávy Běžecké setkání – přihláška. Uveďte počet osob, které se víkendu zúčastní. Vyzveme vás k platbě a po zaplacení obdržíte potvrzovací mail.

Neváhejte s přihláškami. Ubytovací kapacita je 56 lůžek. Po jejím naplnění budeme evidovat další zájemce jen jako náhradníky.

Sledujte stránky www.behej.com. Během prázdnin se budou objevovat o srpnovém setkání další informace.

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 01.07.2010 13:22:48

Opět v Řásné v kouzelném prostředí Vysočiny nedaleko historické Telče. Znovu s tamním organizátorským matadorem, „atletem-veteránem“ Frantou Holým, přesto s několika změnami a novinkami. Takové bude běžecké setkání s behej.com, které pro vás připravujeme na víkend 28. – 29. srpna. Přijímáme závazné přihlášky na tento víkend.
Odkaz na článek

avatar

Praha-Bohnice

Celkem 22706,27 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:02 (2010)
půlmaraton: 1:20:21 (2010)
maraton: 2:58:29 (2009)

BuckTheBug muž 19.08.2010 07:10:51

K dopravě: Pokud by někdo „uvízl“ v Jihlavě nebo v Telči bez slušného přípoje, můžeme se domluvit, pojedu během odpoledne z Jihlavy autem.

Motto: "6:47, to není zlý čásek na kilásek. Škoda že jsem běžel jen 300 metrů.", Arnold J. Rimmer
avatar

Kralupy n. Vltavou

Celkem 2898 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:25 (2011)
půlmaraton: 1:28:56 (2011)
maraton: 3:26:01 (2010)

Simir muž 24.08.2010 15:09:53

Na víkend bohužel nemám auto. Nevzal by mě někdo v pátek z Prahy a v neděli zpět? Na benál přispěju ;-)

Motto: [i]Kdo chce moc, nemá nic, ty š***** hlavo.[/i] M.M. - trenér
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.