Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Sleva v Trailpointu a víkend v Jizerských horách pro předplatitele časopisu Běhej.com

behej.com | 05.03.2013 | přečteno: 2439×

Vedle řady bonusů a přístupu k placeným článkům na webu věnujeme předplatitelům našeho časopisu dárek v podobě 10% slevy při nákupu v běžecké speciálce Trailpoint, případně v jejím e-shopu. Z nejvěrnějších předplatitelů budou navíc vylosováni čtyři výherci. Každý z nich získá poukaz pro dva na dubnový víkendový pobyt v penzionu Vital v Jizerských horách.

Podrobné instrukce k uplatnění slevy jsou předplatitelům k dispozici na této webové stránce.

Speciální dárek navíc jsme připravili pro ty čtenáře, kteří si časopis předplácí již od počátku jeho vzniku, tedy roku 2008. Čtyři z nich se mohou těšit na víkendový pobyt pro dva v penzionu Vital v Jizerských horách. Vylosovaní předplatitelé budou mít hrazeno ubytování, stravu a jeden vstup do vířivky. Informaci o svém vylosování obdrží výherci elektronickou poštou, jejich jména zveřejníme v nejbližších dnech na webu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 05.03.2013 14:16:44

Vedle řady bonusů a přístupu k placeným článkům na webu věnuje behej.com předplatitelům časopisu dárky v podobě 10% slevy při nákupu v běžecké speciálce Trailpoint, případně v jejím e-shopu. Z nejvěrnějších předplatitelů budou navíc vylosováni čtyři výherci. Každý z nich získá poukaz pro dva na dubnový víkendový pobyt v penzionu Vital v Jizerských horách.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.