Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Tip na patero levných, ale kvalitních běžeckých bot z outletu

Tip na patero levných, ale kvalitních běžeckých bot z outletu
foto: archív obchodu OutletExpert

komerční prezentace | 25.09.2013 | přečteno: 54114×

Podzimní běžecká sezóna je v plném proudu. Přestávají již vaše běžecké boty sloužit a přemýšlíte o koupi nových? Online sportovní obchod Outlet Expert přichází se zajímavou nabídkou. Najdete v ní boty minimalistického konceptu pro tempové tréninky a závody, ale i obuv pro dlouhé pomalé běhy. Za ceny nižší než v kamenných obchodech a dokonce nižší než v konkurenčních e-shopech. Posuďte sami.

Pánská běžecká obuv Adidas Snova Glide 3M

Oblíbený tréninkový model určený především pro delší běhy na tvrdém povrchu. Kvalitní odpružení technologie Adiprene předurčuje tento model pro delší běžecké tréninky. Běžci s vyšší hmotností jej však úspěšně využijí i ke kratším běhům. Spolupráce se značkou Continental zaručuje výrazné navýšení životnosti kontaktní plochy podrážky. Tradiční technologie od adidas – Torsion System pak snižuje namáhání achilovek při běžeckém tréninku. Samozřejmostí je kompatibilita se sportovní aplikací adidasu miCoach.

Pánská sportovní obuv Puma Faas 350 S

Lehký, rychlý a flexibilní. Takový je model minimalistického konceptu od značky Puma Faas 350 S. Je vhodný především pro rychlé tempové tréninky a závody. Snížený 6mm drop (sklon pata – špička) uspokojí běžce se snahou o přirozený způsob došlapu. Model Faas 350 S je vhodný k postupnému přechodu na minimalistické běžecké boty, zároveň však dostatečně dynamický pro rychlé tréninky a závody. Modelová řada Faas se řídí pravidlem – čím nižší modelové číslo, tím méně tlumení a více rychlosti běhu.

Pánská běžecká obuv Puma Faas 550 NM

Bota s podporou přirozeného pohybu chodidla z modelové řady Faas. Pohodlná běžecká bota pro širokou škálu tréninkových možností. Od rychlejších běhů až po opravdu dlouhé objemové běžecké tréninky. Zkušení běžci oceňují zejména vysoký komfort chodidla v botě ve spojení s dostatečným tlumením. Model má lehkou a prodyšnou síťovinu svršku boty zaručující skvělé odvětrání boty. Podrážka vykazuje díky technologiím EverTrack a EverRide zvýšenou životnost a dynamičnost boty.

Sportovní obuv Puma Faas 300

Jeden model na trénink i závod – to je dámská verze Puma Faas 300. Dámský běžecký model se střední úrovní odpružení. Bota se širokým spektrem použití vhodná pro každodenní trénink. Od pomalejších běhů až po závodní tempo. Model Faas 300 má snížený profil pro přirozenější způsob došlapu. Bota má dostatečné polstrování, které je zároveň vysoce prodyšné. Přední část boty nabízí dostatečný prostor pro prsty a navyšuje tak celkový komfort chodidla v botě.

Sportovní boty Puma L.I.F.T. Racer 2.0

Lehkost a univerzálnost jsou hlavními přednostmi modelu s podrážkou z ultralehké vstřikované pěny. Opravdu univerzální model pro trénink v přírodě, běh ve městě, kondiční cvičení i běžné nošení. Bota se skvěle hodí pro příznivkyně multisportovních aktivit, včetně běhu. Model oceníte zejména při kondičním a rekreačním běhání.

Vedle vybraných doporučených modelů najdete v nabídce obchodu i další běžeckou obuv a doplňkové vybavení pro běh, běžecké ponožky, šortky či trika.

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 27.09.2013 17:00:33

Podzimní běžecká sezóna je v plném proudu. Přestávají již vaše běžecké boty sloužit a přemýšlíte o koupi nových? Online sportovní obchod Outlet Expert přichází se zajímavou nabídkou. Najdete v ní boty minimalistického konceptu pro tempové tréninky a závody, ale i obuv pro dlouhé pomalé běhy. Za ceny nižší než v kamenných obchodech a dokonce nižší než v konkurenčních e-shopech. Posuďte sami.
Odkaz na článek

avatar

Sokolpetr muž 14.11.2013 17:34:26

Ahoj,koupil jsem si bezecke boty Nike LunarFly plus 4 pánské, modré. Bohuzel mi nesedi uplne na noze, jednou jsem je ozkusil na chuzi. Prodam je za 1300 Kc. Pokud byste nekde mel zajem, napiste mi na sokolik.petr@centrum.cz. Dekuji

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.