Náchod, Hotárek Sport, Kamenice 86
Aura: 135 | Chýně
Radek Narovec
06.05.2007 11:35:10
zatím nehodnoceno
rebeka
26.08.2009 21:39:40
Hodnotím pozitivně. Jako naprostého laika se mi dostalo naprosté péče,až mě to přivádělo do rozpaků. Postavili mě na Mizuno precizion fit, věnovali se mi asi půl hodiny, nechali vyzkoušet co jsem chtěla a poté, co jsem zakoupila boty, dostala jsem ještě několik bonusů. Ponožky, ipregnační spray a velkou papírovou tašku. Když jsem šla ranním Náchodem na vlak, zpět k domovu, poprvé asi po osmi letech sama, bez nějakého dítěte, přesto, že jsem měla na nohou pohory a na zádech kletr, s tou velkou papírovou taškou jsem si připadala jak na vánočním nákupu ve velkoměstě. Na nákupy moc nechodím,na vánoční už vůbec ne, takže Hotárek bude, pevně doufám, mým každoročním povyražením za novými botami. Doporučuji.
Pozitiva: poměrně slušný výběr, příjemná obsluha, příznivé ceny, precizion fit,
Negativa: poměrně malý obchod na veliký sortiment zboží – trochu těsno
HOCK-MiK
05.05.2011 20:15:15
Ja mam zkušenosti z jinačího nákupu a musím říci že také pozitivní. O fesťáku v Teplicích jsem si kdysi kupoval zimní bundu Hannah. Byl to rok starší model ale moc příjemná cena. Tak jsem ji koupil. Zpětně doma jsem si všimnul že na rukávu je nějaká probodnutá. Asi jsem na věci puntičkář ale když mě to nepřestalo vadit tak jsem zašel do krámu a ukázal tu moji drobnost. Chvíli se na to prodávající díval, pak zaběhnul za plentu a zase přišel a nabídnul mě vrátit peníze všechny (už moji velikost neměli) nebo další slevu 200Kč. Jsem se zamyslel (bunda se mi moc líbila)…a Cena byla již tak nízká že jsem neváhal a bral peníze. Tedy bunda z 2400kč a možná i více mě přišla na cca 600Kč. Mam ji do dnes.Probodnutý rukáv velikosti malého hřebíčku mě nějak přestal vadit. Na funkci to nemělo vliv (promokavost).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.