Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » zkusenosti s phiten?

zkusenosti s phiten?

Nalezené položky: 452 První Předchozí | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Další Poslední
avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 16.08.2013 14:28:06

>> rudo, 16. 08. 2013 12:34:15

Rudo, priste prosim upozorni, ze sledovat nektera videa pri jidle ci piti je zivotu nebezpecne ! to video je :-D

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Sloviensko

rudo muž 16.08.2013 21:20:11

video s Deniskou mi dodalo chut do zivota, pri mensej sebakontrole snad aj chut dalsi zivot tvorit, tak ake zivotu nebezpecne, a jedlo a pitie by soms tym nespajal ;-)

prosim studiu 3×chluchu od vyskumneho ustavu lakovania nechtov podpisanu drzitelom nobelovej ceny kde ukaze ze kazdy nalakovany bezi rychlejsie, podla mojich vedomosti anorganickej chemie, ta lakovacia toxicka chemikalia nemoze sa cez nechet dostat do krvi, zmenit latkovu vymenu, aj ked mozno posobi ako laser, a urcite kazdy nalakovany bezat rychlo nebude. Mozno ide len o tu farbu, keby si natrela jeden prst stiplavou paprikou az jej scervenie a po druhom prste si klepla kladivom az jej zmodrie malo by to ten isty efekt, takze vyrobca lakov podvadza

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 16.08.2013 21:26:13

varovanie pred pozeranim videa :

toto video je dokaz existencie Boha (typicka reakcia pri pozerani : Thank You God ! ) a je zaroven dokazom Intelegent Design teorie cim nepriamo popiera Evoluciu.

varovanie splnene pozerajte len na vlastne nebezpecie,nejst a nepit. nadychnut a nedychat !

http://www.youtube.com/watch?…

dlzka trvanie je len 64 sekund, sorry treba si pustat replay opakovane ;-)

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 16.08.2013 21:35:07

z rozhovoru se Zuzanou :

Jaké jste měla první pocity v cíli? Nemohla jsem tomu uvěřit. Ale měla jsem tolik fanoušků a tolik zpráv. Všichni zlato chtěli, tak ho teď mají…(úsměv). Díky všem. Jinak bych to nedokázala, posílali mi spoustu síly. Snažila jsem se vzít si energii z lidí, kteří mi fandili a chtěli, abych vyhrála. A ne se nechat ubíjet tím, že jsem favoritka. A to je velká změna.

toto je urcite podvod neexistuje ziadna podrobna studia vedeckeho pracoviska 4× slepa a 5× chlucha kde by sa jednoznacne ukazalo ze sa da nasavat energia z druhych ludi pricom jedna kontrolna skupina by boli fanuskovia, je to len placeba efekt, nechala sa oklamat, ja sa oklamat nenecham, tento citat z wikipedie jasne ukazuje ze fyzika prenos energie medzi ludmi popiera a rovnako v skriptach fyziky neexistuje taky prenositelny druh energie.

to ze znami sportovci taketo veci tvrdia casto to je len podvodna reklama celebritami, my sa oklamat nedame potrebuejeme to mat overene vyskumom dokzami a studiami, a potrebujeme aby nas o tom uistila autorita

rovnako mozme si vziat nieco z tohohot alebo to popriet (ved autorita spi v parlkamente aj na rokovaniach vlady a ziadnu silu na beh nema

Jak jste prožila hodiny před závodem? Včera jsem spala skoro celý den a v noci na dnešek jedenáct hodin. Spala jsem dobře a to se mi nestává. Připadala jsem si přespalá, ale nakonec jsem usnula. Spánek je nejlepší regenerace a určitě jsem potřebovala nabrat sílu.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Zvolen

půlmaraton: 1:35:33 (2015)
maraton: 3:34:50 (2015)

Radoslav G. alias
Vincent
muž
16.08.2013 22:42:17

Rudo, celkom si sa rozbehol s tými videjkami :)

K téme....... prečítal som to skoro celé, zo zvedavosti. K produktu sa vyjadrovať nejdem, neskúšal som, hodnotiť nemôžem.

No myslím si že dôvodom že 99% diskutujúcich raketovo vymínuskovali „pani predajnkyňu phiten-u v CZ“ je že je to osoba záujmovo+finančne naviazaná na ten phiten, t.z.jej názor nemôže byť nestranný a pripadá mi až smiešne ako sa tu snaží linkovať, presviedčať a argumentovať, keď už v základe má jej názor nulovo-objektívnu výpovednú hodnotu. Nech sa akokolvek snaží, vždy bude jej názor, ako názor predajcu.

A na záver mám obchodný tip pre p.predajnkyňu. Ak ste tak skalopevne presvedčená o účinkoch tých náhrdelníkov, urobte si z pár kusov testovacie vzorky, :-D však energia je v nich nevyčerpateľná, tak budete tieto vzorky požičiavať na 2–3 týždne záujemcom, ktorých týmto môžete veľmi konkrétne presvedčiť o kvalitách Vašich produktov !

avatar

Sloviensko

rudo muž 16.08.2013 22:47:48

jj, ked vojdem do obchodu obvinim predavaca ze je predavac a vynadam mu a jeho info o vyrobkoch znegujem.

ved preto teraz funguju tak uspesne samo-obsluhy.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Brno

Phiten žena 17.08.2013 16:25:42

>> vincent_vega, 16. 08. 2013 22:42:17

Zdravím všechny vespolek a ze své strany uzavírám tuto diskuzi. Vincent mi mluví z duše, nebudu se vyjadřovat, nezkoušel jsem, nebudu hodnotit… Toto je reakce, kterou chápu a která mi připadá „normální“.

Co se týká nápadu s půjčováním na dva-tři týdny… Fajn nápad, ale má několik ale… Já osobně bych moc nechtěla mít na sobě bandáž, kterou přetím propotil někdo jiný. Navíc běžnou bandáž Vám taky žádná lékárna nepůjčí. Musíte si koupit a vyzkoušet, zda funguje. Když někomu nezabere prášek proti bolesti, vyzkouší jiný. Ale taky nepůjdete do lékárny a nebudete si stěžovat, že Vám nezabral. Někomu nezaberou první antibiotika, musí vyzkoušet jiné. Vše je individuální. Mluvíme o lidském těle. Navíc, mně osobně náramek na praskající zápěstí pomohl až po 5–6 týdnech. Dnes jsem o tom mluvila s japonským dodavatelem. Je to o stádiu. Pokud léčíte problém hned, účinek je rychlejší. Pokud později a horším stádiu, účinek trvá výrazně déle… Takže půjčovat někomu produkty na dva týdny – to asi nebude ta pravá cesta.

Co se týká zaujatosti – ano, rozumím tomu, že mojí osobu nikdo nemůže brát jako nezaujatou. To je pochopitelné. Ale pokud si ještě jednou přečtete moje příspěvky (a hlavně ten první) je to pouze uvedení informací na pravou míru. Pokud někdo bude psát nesmysly, že slibujeme účinek laseru, tak považuji za nutné se vůči tomu ohradit – podobné argumenty totiž opravdu shazují značku Phiten na úroveň prodeje BIO příkrývek u šmejdů. Navíc musím konstatovat, že bych si připadala sama před sebou trapně, kdybych se tady přihlásila pod cizím jménem a snažila se informace uvádět na pravou míru. Takže pokud moje pravá identita byla nevýhodou, trochu tomu rozumím. Na druhou stranu to bylo úpřimné a jednala jsem na rovinu.

Nikdy netvrdíme kupujícímu nesmysly a neslibujeme zázraky. Jsou problémy, při kterých Vám Phiten může pomoct a jsou problémy, při kterých Vám nepomůže ani omylem. Naopak, doporučujeme vyzkoušet nejdříve nejlevnější verzi – náplast. Pokud pomůže náplast, můžete dlouhodobě problém řešit bandáží atd. Nikomu nic nenutíme.

Závěrem chci poděkovat všem diskutujícím. Těm pozitivním příspěvkům obzvlášť, protože mně osobně velice potěšili, za nestranné přípevky, protože vidím, že jsou lidé, kteří se novým věcem nebrání (a pokud je nechtějí zkoušet sami na sobě, tak je alespoň šmahem ruky neodsoudí). A závěrem i těm negativním příspěvkům, protože mi tak trochu „vysvětlili“ přístup části lidí k produktům Phiten. Je to zvlášní číst slovní spojení – já to nevyzkouším, já takové blbosti nevěřím :))) Ale budiž.

Myslím, že vše již v této diskuzi bylo řečeno a dalším psaním bychom pouze všichni ztráceli svůj čas. Pokud někdo z Vás bude mít konkrétní dotazy, může nás buď osobně navštívit v prodejně anebo napsat dotaz do majlíku. Rádi zodpovíme.

Všem přejeme hodně zdraví, síly a hodně naběhaných kilometrů. Ať se daří :))

avatar

Celkem 10275,7 km
Minulý měsíc 14,27 km
10 km: 0:41:37 (2013)
půlmaraton: 1:33:37 (2013)
maraton: 3:14:37 (2012)

youngster muž 17.08.2013 18:49:56

>> Phiten, 17. 08. 2013 16:25:42

Zdravím, také mám za sebou pročtení celého vlákna (věřte, nic snadného to tedy nebylo), ale nemohu si nevšimnout jedné věci – před schůzí s Vaším japonským nadřízeným, výrobcem či dodavatelem (v tom už se člověk taky nevyzná) jste slíbila, že přinesete spoustu informací a odpovědí, že jste v této diskuzi načerpala spoustu inspirativních dotazů s tím, že nám je poté přetlumočíte. Jenže jediné co jste k tomu po schůzce napsala byla čtyři slova: „Je to o stádiu.“!?

Myslím si, že kdybyste se vůbec nezapojila do této diskuze, udělala byste paradoxně pro svůj obchod nejlépe. Mě osobně jste rozhodně neoslovila, ba naopak – jsem člověk rád zkoušející nové věci, ale tahle „osvěta“ mě opravdu odradila, a to navždy.

Přeji však do budoucna hodně úspěchů.

avatar

Brno

Phiten žena 17.08.2013 19:12:40

>> youngster, 17. 08. 2013 18:49:56

Ano, načerpala jsem spoustu informací a tlumočila jsem hodně dotazů. Ale jak jsem uvedla výše, vše podstatné bylo řečeno. Pokud má někdo z Vás pocit, že mu nějakou odpoveď dlužím, může napsat do emailu – to jsem také uvedla výše. Můžu si přečíst ještě jednou celé vlákno a postupně na vše odpovídat. Ale to jsem dělala i předtím. Potom jsem byla obviněna z toho, že dělám marketing a propagandu, protože není normální odpovídat a reagovat na dotazy 16 hodin v kuse.

Popravdě řečeno, na základě Vašeho příspěvku je vidět, že se člověk nezavděčí. Když odpovídám a reaguji, tak dělám marketing. Když neodpovídám a odkážu všechny, kteří chtějí konkrétní info, na emailovou korespondenci (abych zde nebyla obviněna z propagace a marketingu), tak je to taky špatně.

Jak jsem uvedla výše, nepropagovala jsem, jenom jsem pár nesmyslů chtěla uvést na správnou míru.

Mám pocit, že jedinou odpověď, kterou jsem tady ve čtvrtek slibovala, byla ohledně žaloby v USA. Ano, ptala jsem se na to a hodně jsem je pobavila.

Pokud by to někoho zajímalo, tak právník z USA si zakoupil Phiten a hned na druhý den ho šel reklamovat, že na něj žádný účinek nemá a začal organizovat hromadnou žalobu. Ale do zdárného konce to nedotáhl. To je snad jediná odpověď, kterou jsem tady slíbila.

Jak jsem uvedla výše, pokud máte konkrétní dotaz, můžete ho poslat emailem. Ale ztrácet další čas vyvracením nesmyslných tvrzení o účinku Phiten na látkovou výměnu už asi fakt nechci.

avatar

maraton: 3:01:36 (2011)

Luboš Brabec muž 17.08.2013 19:30:15

>> Phiten, 17. 08. 2013 19:12:40

O látkové výměně tady byl jeden příspěvek, pokud se nepletu. Zato vy tím tady operujete skoro v každé své odpovědi. Opravdu mi připomínáte jehovisty. Oni také nepropagují, jenom vyvracejí nesmysly :-)

Ale když někdo vyvrátí vaše nesmysly, například o studiích, které prokázaly účinky Phitenu, zahrajete to do autu.

Směšné, byť z obchodního hlediska asi logické, je i vaše agitování, ať nejdřív Phiten vyzkoušíme (= koupíme si bezcenný náramek nebo náhrdelník za 500 Kč a více) a pak o něm mluvíme. Víte, nikdy jsem nevyzkoušel třeba pervitin nebo heroin, ale názor na ně mám. Zvláštní, co? Podobné je to s Phitenem. Pro mě jsou podstatné reakce lidí, kteří si ho už koupili a dospěli k názoru, že má uplatnění maximálně jako talisman. Pokud použijete Google, najdete takových postřehů spoustu.

avatar

Brno

Phiten žena 17.08.2013 19:52:16

>> Luboš Brabec, 17. 08. 2013 19:30:15

Luboši, přečtěte si prosím ještě jednou můj první příspěvek. Jsou to pouze faktické poznámky k předešlým příspěvkům – nic víc.

Já jsem Vás ani v jednom příspěvku nevyzvala k zakoupení jakéhokoliv produktu Phiten. Já jsem pouze poukázala na to, že je zvlášní mít názor – nefunguje, podvod a podobně, když žádnou zkušenost s tímto produktem nemám.

Vaše porovnání s pervitinem snad nemá smysl komentovat :))

Ale když budu tvrdit, že sushi je nechutná záležitost a argumentovat u toho – nejedla jsem to, ale psali to na google.cz, tak asi budu dle Vašeho názoru cool, je to tak? :))))

avatar

maraton: 3:01:36 (2011)

Luboš Brabec muž 17.08.2013 20:06:58

>> Phiten, 17. 08. 2013 19:52:16

Psali to na Google.cz… Vy asi internetu moc nerozumíte, co?

Ano, když najdu dostatečné množství důvěryhodných referencí, které se shodnou v tom, že v restauraci XY vaří blafy a točí pivo pod míru, tak skutečně nebudu mít potřebu si to osobně a za své peníze ověřovat. A nebo ještě jinak: nikdy jsem nehrál letadlo, ale považuju ho za podvod. Jsem divný, co? Nejdřív bych si ho přeci měl vyzkoušet.

Nicméně závěrem přeji hodně úspěchů v byznysu. U nás najdete vždycky dost zákazníků, jsme na to ideální země ;-) Lidi tady budou ještě nějaký čas věřit, že si nasadí náhrdelník a bude v nich proudit víc energie, budou ještě nějaký čas věřit, že stačí, když jim na břiše bude vibrovat mašinka, a oni bez námahy zhubnou atd.

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 17.08.2013 20:31:08

>> Phiten, 17. 08. 2013 19:52:16 …jsem pouze poukázala na to, že je zvlášní mít názor – nefunguje, podvod a podobně, když žádnou zkušenost s tímto produktem nemám…

Firma Phiten s tím možná nesouhlasí, ale běžnou praxí v ČR/EU při registraci nového medicínsky účinného výrobku je popis mechanismu jeho účinku.

Mám-li takovýto popis, mohu se registrovat u SUKL, žádat o příspěvek na své produkty od VZP, atd. Anebo takový popis nemám (anebo jej nezveřejním třeba z důvodů obav před konkurencí), a pak musím počítat s kritikou spolků jako www.sysifos.cz ci obdobných nezávislých ;-) skeptiků na behej.com…

avatar

Sloviensko

rudo muž 17.08.2013 23:08:25

aby sme to uzvareli na otazku v nazve vlakna :

skusenosti nema nikto ale takmer vsetci su proti, lebo v zivote boli oklamani velakrat a stale su klamani a ludia sa nechaju oklamat len ak klamu na to urcene a vyvolene autority, vtedy je klamanie spolocensky akceptovane

8-O
Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 18.08.2013 10:26:01

Ja bych to uzavrel tedy jinak a to tak ze prodejce a vyrobce neni schopen dolozit funkcnost vyrobku. Prodejce klame v moznosti vraceni vyrobku do 14 dnu bez udani duvodu, pokud si to zakaznik objedna pres web. Otazka jak jsou posuzovany reklamace vyrobku take nebyla zodpovezena. Prodejce a vyrobce moc duvery nevzbuzuje.

avatar

Sloviensko

rudo muž 18.08.2013 10:38:40

funknost vyrobku nie su schopny dolozit vyrobcovia vakcin vyrobcovia chemoterapie vyrobcovia liekov na vysoky tlak na cholesterol atd atd a napriek tomu je to nielen schvalene ale aj nanucovane. phiten nanucovany nikomu nie je co si kto predstavuje pod pojmom – dolozit funkcnost vyrobku je velmi individualne a kazdy clovek uzna len svoju vlastnu interpretaciu a nezna intrepretaciu nikoho ineho. fakt je ze titanovy naramok za nikoho nezabhene 10km za 27 minut a to sa teda neda prepacit

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 18.08.2013 11:14:37

>> rudo, 18. 08. 2013 10:38:40 To je porad dokola ale jak pises je to velmi individualni, ale kdyz uz si koupis vyrobek, ktery ma deklarovane nejake vlastnosti a ucinky tak by je mel mit, pokud ne, mel by se prodejce zachovat tak, ze se k tomu rozumne postavi. Pokud je ti nabizeno neco co mozna bude ale take nebude fungovat tak jaky smysl to ma kupovat? Verim ze nekdo s tim muze mit pozitivni zkusenosti a ja nejsem ten co mu to bude vymlouvat ale na druhou stranu se dovedu vzit do cloveka co da dost penez za naramek a pak to ma jen jako pamatku jak byl hloupej. U techto veci si myslim ze nejlepsim prodejnim modelem je to, ze si to koupis a kdyz to halt s tebou nic neudela tak ti prodejce poskytuje zaruku vraceni penez, klidne po odecteni dejme tomu 10%. Myslim ze by se to znacce nakonec vyplatilo. Jak jsem psal pani s Phitenu, zajimalo by me jak se u nich resi reklamace, protoze toto kdyby mel posuzovat soudni znalec tak si nedovedu predstavit jak by to resil.

avatar

Brno

Phiten žena 18.08.2013 16:08:01

>> Spidla, 18. 08. 2013 11:14:37

Je mi líto, ale nemůžu odpovědět, jak se řešily reklamace, protože žádná neproběhla. Buď máme velice hodné zákazníky, anebo to funguje. Vyberte si…

Možná je to v tom, že neslibujeme zázraky, možná je to v tom, že zákazníci účinky cítí… Pravdou je, že máme hodně zákazníků, kteří se vrací a dokupují další věci. Nejsme prodejce náhrdelníků a náramků, jak se tady snaží někteří z Vás naznačit.

Phiten prodává sportovní oblečení, bandáže, tejpy. ponožky, punčocháče atd. Takže jak jsem již uvedla několikrát, pokud někdo pochybuje o tom, že by mohl mít Aquatitan na něj vliv – stačí si zakoupit náplasti. Pokud pocítí účinky náplasti, tak v tom případě může zakoupit další produkty s Aquatitanem a má jistotu, že to na jeho problém může zabrat. Bavíme se pořád o tom stejném – zvýšení lokálního prokrvení a uvolnění okolních svalů a tkání. Phiten není léčivo, není to chemická látka, která se dostává do organizmu.

A nejmenší balení náplastí stojí 39,– Kč – takže to opravdu asi nikoho nezruinuje. Ale opravdu varujeme před používáním náplastí při zánětu.

avatar

Brno

Phiten žena 18.08.2013 16:15:17

>> Spidla, 18. 08. 2013 11:14:37

jo, ještě poznámka pro ty, kteří pořád hledají studii a autoritu ohledně účinků. Stačil by Vám jako autorita Přemek Švarc?

http://www.phiten.cz/…premek-svarc

Ale od těch skalních se asi dozvím, že je zaplacený, že jo? No pro informaci, nikdo z lidí z Phiten Teamu není zaplacený. Nejsme nadnárodní koncern, který by platil sportovce, aby se tvářili, že používají Phiten.

A tímto příspěvkem již opravdu končím – nečekejte reakce na žádný další příspěvek. Je to fakt pořád dokola a já nikoho přesvědčovat o ničem nechci. Toť vše.. :)

avatar

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 18.08.2013 19:07:01

>> Phiten, 18. 08. 2013 16:08:01

Tak to vam gratuluji k tomu, ze jste si vybrala jako zivobyti tuto znacku, nebot mit takovy vyrobek, ktery vsem pomaha a dokonce nikdy si nikdo nestezoval, tomu rikam trefa do cerneho.

avatar

Sloviensko

rudo muž 18.08.2013 20:14:45

>> Spidla, 18. 08. 2013 11:14:37

kup si boty ktore koriguju pronaciu alebo supoinaciu alebo su tak odpruzene ze znizia narazy do cesty atd a po roku behania zistis ze ti bity nepomohli ze vytacas nihy rivnako ze chrbtica ta z narazov boli rovnako atd a co spravis – vratis boty so stovkami km a daju ti nazad peniaze ?

ked ich kupujes mas niekde nejake studie ze tie boty naozaj kazdemu odstranili nejaky problem ?

a ked je niekde reklama na adidasy alebo nike budes na webe donekonecne bojovbat proti tej firme a tym modelom topanok atd ?, a ked ti ortoped zhtovi vlozky specialne na tvoje nohy a postupne zistis ze ti nepomohlo a naopka zhorsilo – ides mu ich vratit a dostanes peniaze nazada ?

pozri aj na tomto fore kolko bezcov pise jak vyskusalo rozne boty a rozne vlozky a nakoniec to vyhadzali (vyhadzali nevrataili) lebo nic z toho nefunguje.

veci okolo zdravia su tak komplikovane a tlko vzajiomnych faktorov sa vselijako vzajomne ovplyvnuje ze nikdy nedosiahnes jednotnu odozvu s nicim a nijako nemozes spravit ani studiu ani rozhodnut ci nieco pomohlo alebo nepomohlo takym sposobom aby si to dokazal na sude alebo pri reklamacii. to je tvrda realita.

pokial mas pocit ze netrpis chronickcym nedostatkom titaniouveho naramku, tak ta cele vibec nemusi zaujimat podobne ako ta nezaujima ze sa predavaju synteticke vitaminy C alebo B alebo D alebo A alebo E… a vselico ine, ta to proste nezaujima az kym a nedostanes do stavu ze si myslis ze mas akutny alebo chronicky nedostatok a vtedy skusis nieco s rizikom ze to nezaberie.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 18.08.2013 21:57:43

>> rudo, 18. 08. 2013 20:14:45

Mas pravdu, proto jsem gratuloval pani prodejkyni, ze nasla produkt ktery vzdy funguje. Koupis si elektroniku ta nefunguje tak jak ma tak nasleduje reklamace a problem pro prodejce, to u phiten neplati, protoze tam nejde nic pokazit a kdyz to nefunguje tak to proste vyhodis, ok beru. Nemam problem ani z phiten ani s adidas, problem mam s tim, kdyz prodejce zacne lhat o moznosti vraceni zbozi do 14 dnu viz predchozi diskuse. To je to co mi vadi. Jinak at si kazdy pouziva co chce a jak chce proc bych s tim mel mit problem? Jestli jsi zaznamenal tak treba 12Honzade dnes dokoncil a to uspesne Leadville 100mil trail a ten Phiten vlastni, pokud vim pouziva ho i Radek Brunner a taky mu to beha hezky. Nikdy jsem nezpochybnil ze to na nekoho muze mit pozitivni vliv at uz je to zpusobeno cimkoli. Co mi vadi je chovani k zakaznikovi tot vse. Myslim ze tim je z me strany vse receno.

avatar

Sloviensko

rudo muž 18.08.2013 22:05:43

>> Spidla, 18. 08. 2013 21:57:43

dik za info, Leadville som nestudoval, nejak mi ultra vypadlo zo sfery prvotnych zaujmov, som sa rozhodol ze je zdravsie v noci pekne spat ako behat s baterkami po zavodoch

;-)
Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Pally muž 18.08.2013 22:24:46

mam 2 hodiny casu, idem si precitat vlakno na dobru noc :-D

avatar

Bratislava

Brutto muž 20.08.2013 08:30:08

Krasne vlakno :) V podstate su odpovede pani majitelky v pohode (vacsinou), akurat zabuda na zakladne pravidlo dnesnej doby. Pokial sa ludia docitaju na nete nejakych negativnych reakcii na konkretny vyrobok, postavia sa k nemu skepticky, aj ked ho nikdy nevyskusali. Nebudem kupovat vysavac, na ktory som cital zle recenzie len preto, aby som si ho aj ja vyskusal. Najviac ma vsak udivilo, ze napriek skutocnosti, ze si u vyrobcu/predajcu na tieto vyrobky doposial NIKTO nestazoval (priam zazrak), neposkytuje firma zaruku vratenia penazi, napriklad do 60 dni. Ved ak som si taky isty, ze si nikto stazovat nebude, tak tu zaruku dam aj rok nie? :) To je prave to najhorise svetlo, ake sa da vrhnut na konkretny vyrobok, ked sa staviam k predaju – kup si to, ale vratit mi to uz nemozes za ziadnych okolnosti… Nemam k tymto vyrobkom ziadny nazor (nakolko som ich nevyskusal), len to posudzujem trochu z marketingoveho fachu :)))

avatar

Sloviensko

rudo muž 20.08.2013 08:35:10

>> Brutto, 20. 08. 2013 08:30:08

zaruka sa dava na kvalitu vyroby a zaruka voci defektom materialu ci nesrabmosti monztze, pokazenie sa atd

zaruku na auto dostanes voci pokazeniu auta a nie voci tomu ze na nom kazde rano sa dovezies nacas do prace a podobne

este som nevidel ze by sa acylpirin predaval so zarukou ze ta po 1 tabletke prestane boeliet hlava alebo masaz sa poskytovala so zarukou ze ta prestane po masazi boliet tenisovy laket.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 20.08.2013 10:38:37

Shodou s kupní smlouvou se rozumí, že prodávaná věc je bez vad a dále že má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, prodávajícím, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který prodávající pro použití věci uvádí nebo pro který se věc obvykle používá.

Pokud tyto vlastnosti nema, uplatňuje se rozpor s kupní smlouvou podle § 616, obcanskeho zakoniku.

avatar

Praha - Vršovice

Celkem 4740 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:04 (2014)
půlmaraton: 1:39:02 (2014)
maraton: 3:43:22 (2014)

Chrosel muž 09.11.2013 19:33:44

>> Phiten, 09. 11. 2013 17:40:07

Jelikož je ale právě rozpouštění těchto kovů ve vodě předmětem patentu, tak Vám asi těžko tento proces výrobce značky bude popisovat ve veřejně dostupných materiálech. Ale musíte uznat, že jelikož je tento proces patentován, tak asi bude existovat.

To si fakt myslíte že na sportovním fóru jsou jen pitomci? Zaprvé, jedním ze základních principů patentové ochrany je to, že přihlašovatel je povinen zpřístupnit obsah vynálezu veřejnosti s tím že uvede podrobný, přesný a úplný popis vynálezu.

Phiten postup výroby nijak netají a tento veřejně dostupný JE.

Kdokoli tento postup zopakuje, vyrobí stejný výrobek.

Když si patentuji náramek z bavlny, napuštěný psími hovínky a popíšu, jak tento vynález vyrobit, stane se také předmětem patentové ochrany.

Mohu pak inzerovat léčivý náramek s bioaktivními prvky, vyrobený patentovaným postupem. S dobrou reklamou s obrázky sličné fenky s upřímnýma očima to jistě někdo koupí a uvěří – li, pocítí brzy léčivé účinky. A dokonce to ucítí i jeho blízcí !

Motto: V pomalém hrnci se prána chová jako žába. Při pozvolném růstu teploty si to neuvědomí a z hrnce neuteče. ( Pam65 )
avatar

Sloviensko

rudo muž 09.11.2013 22:19:58

>> Otto Zemek, 09. 11. 2013 19:33:44

zakladny problem tejto debaty je ze sa ludia snazia debatit s predavackou. V ziadnom obchode zakaznik nebude debatit o technickych detajloch vyrobku, patentoch, vedeckcyh studiach alebo technologickom vyvoji s predavackou, ta predsa nema na to vzdelanie a kvalifikaciu a ma nauceny max reklamny slogan na propagaciu vyrobku vie ceny podmienky predja a podmienky zaruky a vratenia vyrobku a ma moznost si zistit od nadriadeneho ake zlavy moze poskytnut pripadne dostane info o nadchadzajucej akcii a novej reklamnej kampane, ale urcite nepjde na skolenie vyvojoiveho timu a ani na zaskolenie na vyrobnu linku.

Tak uz do nej tolko nerypte vsetci, ja osobne by som si rad podebatil na tuto temu s niekym kto ma skutocne znalosti o tejto technologii.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Brno

Phiten žena 09.11.2013 23:09:15

>> Otto Zemek, 09. 11. 2013 19:33:44

Ano jistě. Většinou firmy zpřístupní podstatu patentu. Stejně tak jako Becherovka podrobně zveřejnila přesnou recepturu na výrobu svého likéru.

Ale pokud jste o svém názoru přesvědčen, tak pro Vás nebude problém patent dohledat a přesný postup Phild procesu (tak nazývá Phiten proces rozpouštění titanu ve vodě)na tomto fóru zveřejnit.

Nalezené položky: 452 První Předchozí | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.