Behej.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nike
  • Triexpert
Přihlásit se
Registrovat se
  • Home
  • Články
  • Začátečníci
  • Trénink
  • Závody
  • Vybavení
  • Fotky
  • Fórum
  • Blogy
  • Různé
  • Placené články
Index » Pearl Izumi » Obecné hodnocení boty značky Pearl Izumi

Obecné hodnocení boty značky Pearl Izumi

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
Statistiky uživatele ve fóru statistiky

Aura: 0 | Most (Patokryje)

Celkem 596 km
Minulý měsíc 0 km

slv muž 12.07.2007 19:08:22

tak jsem se podíval na web a protože je to relativně neznámá značka a chtěla by určitě proniknout víc na trh v čr, čekal bych ceny trošku jinde. Obchodní marže na to určitě je dost široká, takže pokud si toto přečte výhradní dovozce: pokud bych měl zariskovat a koupit si tuto značku, cena musí být konkurenční všem běžeckým firmám..

Motto: Asics 2120, JOMA sportswear
hodnocení: 0
ok ko
odpovědět

Aura: 12 | Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 12.07.2007 19:28:45

Přídám své poznatky z rozhovoru, který jsem vedl v Expu s prodejcem: Značka je velmi známá v USA, u nás je zatím spojována především s cyklistikou, od letošního roku se snaží prosadit i mezi běžci. Největší výhodou je bezešvá konstrukce boty, ale trochu mě zaskočila věta: „Tato levnější bota (pozn. 1000 Kč) je pro běžce na chození nebo pro neběžce na běhání.“ Za 1000 korun se již dá sehnat běžecká bota. Jak píše slv, ty ceny jsou poněkud vysoké, ale kdo ví proč…

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!
ok ko
odpovědět

Celkem 596 km
Minulý měsíc 0 km

slv muž 13.07.2007 07:55:26

pro neběžce na běhání? to fakt myslí vážně? kdo víc může potřebovat dobrou obuv s ochranými prvky, než začátečník, který má ještě slabé kotníky? vzhledem k tomu, že je to americká značka, kde trh je velmi široký a ceny velmi nízké, je cena pro evropu a potažmo pak ještě víc pro čr stanovena dle marketingové koncepce, obchodní marže u obuvy i textilu jsou až nehorázné. podle mě se chtějí zařadit mezi top značky a proto volí raději strategii vyšších cen, porovnatelných s mizuno apod. kdyby dali cenu nejvyššího modelu 1990,– tak by si lidé zařadili tuto značku někde vedle reeboků nebo ještě hůř. a to samozřejmě nechtějí, takže budou přicházet s akční cenou, slevami na určitý model … těším se až si je někdo koupí a napíše jaké vlastně jsou..

ok ko
odpovědět

Aura: 12 | Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 13.07.2007 22:46:28

2 slv: To jsou základy ekonomiky, způsoby vstupu na trh… Buď zvolíš nízké ceny a když si lidé zvyknou, tak je zvedneš (penetrační oceňování), nebo dáš vysoké a snižuješ je (tzv. sbírání smetany)… Nejsem si úplně jistý těmi názvy, ale myslím, že jsi to popsal celkem výstužně… Nakonec – Nike má taky ceny tak rozdílné, že se vyplatí nějaké modely vozit z USA… Jen jsem nepochopil ten první odstavec – jako že Pearl Izumi nemá ochranné prvky? jak to víš?

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!
ok ko
odpovědět

Celkem 596 km
Minulý měsíc 0 km

slv muž 14.07.2007 08:24:38

myslel jsem ty jejich boty za cca 1000,– a soudím tak podle obrázků co jsem viděl. dražší modely asi maj různé prvky.. základy ekonomiky a marketingu mi vysvětlovat nemusíš, tak nějak jsem to vystudoval a přidělili mi za to pěkný titul, navíc se tím trošku i živím..popisoval jsem to takhle, aby to bylo jasnější všem. mám nepřímou zkušenost s prosazováním jiné značky na trh sportovního vybavení, taky nastavili vyšší ceny, ale nejsem si jist, jestli z toho vytěžili maximum. Možná kdyby zvolili ceny někde uprostřed, mohli se dostat do podvědomí více. tak se obávám, jestli Pearl Izumi nebude to samé..

ok ko
odpovědět

Aura: 0 | Broumov

10km: 0:34:43 (2001)
půlmaraton: 1:24:36 (2007)

lena žena 14.07.2007 22:03:22

Vidím, že jsem asi jediná, kdo tu běhá Pearl Izumi, takže se svěřím se zkušenostmi. Pearl Izumi pro mě vždy byla hlavně cyklistická značka, takže běžecké boty bych si od nich nekoupila, nějak ve mně nevzbuzovaly důvěru. Nicméně jsem je dostala loni na podzim za vítězství v závodě, takže jsem v nich začala běhat. Na přesné typové označení modelu si teď nevzpomenu, jsou to pěkné dámské zelené botičky asi za 2600 Kč. První dojem byl fajn, pohodlná měkká tréningová botka. Odolnost taky dobrá, když je vyperu, jsou pořád jako nové. Teď se je už ale chystám vyřadit, mají za sebou dost kilometrů a jejich tlumící vlastnosti už nejsou nejlepší. Takže kdybych teď narazila na nějaké Pearl Izumi za solidní cenu, tak neváhám. Nebo si zase někde nějaký vyhraju :-)

Motto: :P
ok ko
odpovědět

Aura: 3 | Česká Lípa

Celkem 299 km
Minulý měsíc 0 km

Komik1000 muž 04.07.2008 23:48:07

http://www.pearlizumi.cz/…cro-seek-ii/ [img]http://us­r.pearlizumi.cz/a/5139mm­ob/5139_4ATW.gif[/im­g]

Test těchto botiček nám slibujou na Běhej.com. Já se na ty výsledky těším – ta bota mi připadá skvělá. Je pravda, že cenu příliš neřeším a jsem ochoten přidat za to, že budu maximálně spokojen.

ok ko
odpovědět

Aura: 3 | Česká Lípa

Celkem 299 km
Minulý měsíc 0 km

Komik1000 muž 15.07.2008 08:50:29

Tak test mě trochu vyvedl z míry…

ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Úvod

• Novinky
  • Diskusní fórum
  • Fotky
  • Blogy
  • Různé

Trénink

• Hitparáda
  • Běžecká příprava
  • Zdraví
  • Výživa

Závody

• Termínovka
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Žebříček
  • Zahraničí
  • Články

Vybavení

• Poradce
  • Testy
  • Textil
  • Sporttestery

Časopis

• Info
  • Články
  • Prodejní místa
  • Předplatné
  • Bonusy
  • Kalendář
  • Elektronické předplatné

© Behej.com s.r.o., využití obsahu pouze po domluvě s provozovatelem webu - kontaktujte nás
Developed by: Pedrorozenkraft, s.r.o.