Scott Makani a Scott Ride 3
sam
19.02.2008 09:33:08
Od podzimu mám tuto pro mně novou značku bot. Scott Makani jsou lehké, dalo by se říci i závodní boty. Váží o malinko více, než vážily jiné mé závodní boty (NB RC210, 240, Mizuno Revolver 3, Asics … teď si nevzpomenu na typové označení …), ale zdá se, že mají zase o něco lepší tlumení. Běžel jsem v nich maraton v Č.Budějovicích jen po dvojím proběhnutí (cca po 15km) a byly naprosto v pohodě. Jako zajímavost mohu sdělit, že jsou k nim dodávány standardní tkaničky i speciální tkaničky na triatlon (samosmršťovací patent, který se nemusí zavazovat). Zkoušel jsem je aplikovat, ale potom, co jsme si zničil prsty na rukou od vcelku nesnadného navlékání, jsem je rychle zase vyndaval. Asi by to chtělo více si tento systém zažít a riskovat ho před maratonem s nemožností převázání bych si netroufl. Scott Ride 3 jsou pohodlné velmi dobře tlumící tréninkové boty lehčí kategorie, které si šetřím čisté na běhání na pásu. Standardní ceny bot Scott jsou poměrně vysoké, pokud se někomu podaří narazit na slevy nebo jinak výhodné nabídky, mohu tyto dva modely doporučit.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.