Behej.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nike
  • Triexpert
Přihlásit se
Registrovat se
  • Home
  • Články
  • Začátečníci
  • Trénink
  • Závody
  • Vybavení
  • Fotky
  • Fórum
  • Blogy
  • Různé
  • Placené články
Index » Moravskoslezský kraj » Ostrava, Total Sport, Mongolská 6223

Ostrava, Total Sport, Mongolská 6223

Nalezené položky: 15 První Předchozí | 1 | Další Poslední
Statistiky uživatele ve fóru statistiky
1081.

Aura: 0

urugal muž 07.03.2008 21:17:15

Prodávají běžecké boty firem Mizuno a Asics. Od firmy Mizuno mají tester – Precision fit, což je vlastně počítač s programem, skenerem a samozřejmě analytickým softwarem. Provedou vám vyšetření nohou a doporučí optimální obuv, samozřejmě přednostně Mizuno. Paráda

hodnocení: 0
ok ko
odpovědět
21459.

Aura: 89 | Vsetín

Celkem 3051 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:39:32 (2011)
maraton: 3:36:41 (2007)

Plyšák muž 08.03.2008 11:02:45

Ó díky, do Ostravy určitě v blízké době pojedu a Mizuna jsou mé oblíbené, takže se asi rád nechám přesvědčit.

Motto: Velcí trpaslíci to mohou dotáhnout až na malé obry.
hodnocení: +1
ok ko
odpovědět
2341.

Aura: 6 | Valašské Meziříčí

10km: 0:39:47 (2011)
půlmaraton: 1:30:56 (2009)
maraton: 3:21:59 (2008)

Tečko muž 08.03.2008 18:14:10

Nedá mi to, abych se nepodelil o mou zkušenost se skenerem od Mizuna. Podotýkám, že proti samotnému skeneru nic nemám, naopak vítám jeho vstup na náš trh a doufám, že se stane dobrým pomocníkem. Ale na lonském maratonu v Košicích jsem podstoupil skenování svých nohou a z výsledných čtyřech běžeckých bot mi dvoje škrtli (nedováží se k nám, asi) a dopsali mi jiné dvoje boty, takže jsem měl kompletní nabídku k nám dovážených bot od mizuna, které mají něco společného s tlumením. :) A pak si vyber. :)

Motto: ... kdo se vyhne klíči, vyhne se i míči ...
ok ko
odpovědět

Aura: 2 | Ostrava

filo01 muž 02.05.2008 13:37:48

Dneska jsem v tom Total Sportu byl, velice příjemný a pokud mohu jako laik posoudit, tak i odborně zdatný prodavač. Ještě před testem jsem mu natvrdo řekl, že případný nákup u nich teprve zvážím (s odkazem na cenu v US e-shopech), což akceptoval s tím, že mě bude test stát 300,–. Pokud bych tam ty boty koupil, je to grátis. Shrnuto: S jejich přístupem jsem byl velice spokojený a trochu mě vůči nim mrzí, že pravděpodobně dám přednost tomu US e-shopu. Bohužel argument o ušetřených 2500,– na jedněch botách je pro mě docela podstatný.

Motto: rekreační běžec a cyklista
hodnocení: +2
ok ko
odpovědět

Aura: -4

Pipin muž 26.05.2008 16:41:27

Po včerejší návštěvě musím konstatovat,že momentálně asi nejlepší obchod s běžeckým sortimentem široko,daleko­.Prodavač odborně na úrovni a se solidním vystupováním,široký sortiment Asics a Mizuno a třešničkou je ta jejich diagnostika od Mizuna.Vzhledem k tomu,že kolem mě 45min „poskakovali“ tak jsem boty i koupil,byť za „doporučenou“cenu-vzhledem k mému naměřenému nášlapu jsem zkoušel cca 7 párů…

hodnocení: -1
ok ko
odpovědět
109.

Aura: 0 | Zlín

joshula muž 12.11.2008 19:36:57

Můžu potvrdit, že je to nejlepší obchod na Ostravsku pro běžce a teď na zimu i pro lyžaře. Prodavači jsou velmi ochotní, možná i moc. Sortiment je veliký a to hlavně v obuvy. Co se týká oblečení, tak je to slabší. Mají hlavně Mizuno, které doporučují i po přeměření nohy, ale na požádání nabídnou i Asics. Jen ta cena je poněkud vyšší.

ok ko
odpovědět

vugas muž 25.03.2009 21:29:33

cau,ja tam jedu zitra a sem zvedavy jak to dopadne (predem sem se dival na ASICS nimbus 10,stratus 2)doufam ze mi to na ty boty padne mam totiz vysokou klenbu a moc bot na moje nohy neni

ok ko
odpovědět

Aura: 1

Celkem 253 km
Minulý měsíc 0 km

Ajuška žena 16.08.2009 22:45:50

tak jak to tak procitam,tak je kazdy s total sportem spokojen,diag­nostika je fajn,zjistila jsem,co jsem do te doby nevedela,ale co se tyka vyberu obuvi me naprosto zklamali a to dost…boty mam dva mesice a zdravotni problemy a shanim nove

ok ko
odpovědět

Pipin muž 27.08.2009 16:42:29

Ahoj,pokud Ti udělali diagnostiku nášlapu tak problém nebude zřejmě v botě,ale může jít třeba o „přetavený“ trénink,nesprávnou techniku běhu,nebo nějaký jiný zdravotní problém.Těžko to ale takto posuzovat na dálku…

hodnocení: -1
ok ko
odpovědět

toncek muž 13.05.2010 23:56:41

Ahoj, zeptal bych se na ceny. V obchodě mají pouze profesionální boty. Nebo zde seženu i něco v rozmezí 1500 – 2000 Kč?

S Mizuno, Asics zkušenosti nemám. Sportovní boty (hlavně tenis) jsem doposud kupoval Nike a seděly mi, spokojenost. Jak se tak dočítám, tak vybrat dobré boty na běhání zase není taková sranda a ten jejich skener by mě celkem zajímal. :-)

ok ko
odpovědět

Aura: 10

Čuťas žena 16.05.2010 19:22:04

Mají spíš boty ve vyšší cenové kategorii ( tj. nad 2000,–). Test je dobrý, myslela jsem , že mám pronaci (dle sešmatlaných bot) a test ukázal, že mám neutrální došlap. Já dorazila na test s požadavkem, že mě bolí záda při běhu, odešla jsem s Asics Kinsei 3. Další den jsem je testla a ejhle bylo po problémech.

ok ko
odpovědět

Pipin muž 07.06.2010 17:44:58

Ahoj, jsou tam boty od cca 1500,–Kč, ale postavené to maj hlavně na lepších modelech. Jinak bacha, přestěhovali se do nového baráku naproti Tesca v Porubě-podle mě o dost lepší a hlavně super servis..

hodnocení: -2
ok ko
odpovědět
793.

Aura: 46 | Ostrava

Celkem 1885 km
Minulý měsíc 100 km
10km: 0:43:40 (2010)
půlmaraton: 1:42:01 (2012)
maraton: 4:03:46 (2011)

hanix muž 06.09.2010 20:35:07

Kolega ma jinou zkusenost – ve zkratce o tomto obchodu – HLAVNE AT TI NECO PRODAJI. Dle testu koupil doporucene boty, po mesici ho zacaly ho bolet nohy, u doktora zjistil, ze ma ploche nohy. Masina to neodhalila. Takze takovy test si muzou strcit do … :)

Motto: Co te nezabije, to te posili... jde to i bez treninku, akorat to pak moc boli...
ok ko
odpovědět
1002.

Aura: 33 | Ostrava

Celkem 2651 km
Minulý měsíc 207 km
10km: 0:45:27 (2012)
půlmaraton: 1:38:03 (2012)
maraton: 4:02:11 (2012)

Tygr muž 01.07.2011 18:05:12

Obchod se přestěhoval na ul. Opavská, naproti Tesca

ok ko
odpovědět

Honzaa muž 09.09.2011 10:18:49

Mě na tomto obchodu přijde dost zarážející, že prodávají na konci roku 2011 modely z roku 2010, a to za plnou doporučenou cenu! Stejné boty si tak přeplatíte proti jiným kamenným obchodům v Ostravě i o 40 % (e-shopy nepočítám), a to je na pováženou, protože rozdíl pak dělá už tisícikoruny.

Já jsem dopředu ceny moc nezkoumal, věřil jsem odborníkům a po otestování se nechal ukecat dobrým přístupem a odbornými znalostmi prodavačů, kteří jsou velmi ochotní a nevtíravě velmi přesvědčiví, nicméně s těmito cenami příště bohužel půjdu jinam.

ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 15 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Úvod

• Novinky
  • Diskusní fórum
  • Fotky
  • Blogy
  • Různé

Trénink

• Hitparáda
  • Běžecká příprava
  • Zdraví
  • Výživa

Závody

• Termínovka
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Žebříček
  • Zahraničí
  • Články

Vybavení

• Poradce
  • Testy
  • Textil
  • Sporttestery

Časopis

• Info
  • Články
  • Prodejní místa
  • Předplatné
  • Bonusy
  • Kalendář
  • Elektronické předplatné

© Behej.com s.r.o., využití obsahu pouze po domluvě s provozovatelem webu - kontaktujte nás
Developed by: Pedrorozenkraft, s.r.o.