Ostrava, Total Sport, Mongolská 6223
urugal
07.03.2008 21:17:15
Prodávají běžecké boty firem Mizuno a Asics. Od firmy Mizuno mají tester – Precision fit, což je vlastně počítač s programem, skenerem a samozřejmě analytickým softwarem. Provedou vám vyšetření nohou a doporučí optimální obuv, samozřejmě přednostně Mizuno. Paráda
Aura: 89 | Vsetín
Plyšák
08.03.2008 11:02:45
Ó díky, do Ostravy určitě v blízké době pojedu a Mizuna jsou mé oblíbené, takže se asi rád nechám přesvědčit.
Aura: 6 | Valašské Meziříčí
Tečko
08.03.2008 18:14:10
Nedá mi to, abych se nepodelil o mou zkušenost se skenerem od Mizuna. Podotýkám, že proti samotnému skeneru nic nemám, naopak vítám jeho vstup na náš trh a doufám, že se stane dobrým pomocníkem. Ale na lonském maratonu v Košicích jsem podstoupil skenování svých nohou a z výsledných čtyřech běžeckých bot mi dvoje škrtli (nedováží se k nám, asi) a dopsali mi jiné dvoje boty, takže jsem měl kompletní nabídku k nám dovážených bot od mizuna, které mají něco společného s tlumením. :) A pak si vyber. :)
filo01
02.05.2008 13:37:48
Dneska jsem v tom Total Sportu byl, velice příjemný a pokud mohu jako laik posoudit, tak i odborně zdatný prodavač. Ještě před testem jsem mu natvrdo řekl, že případný nákup u nich teprve zvážím (s odkazem na cenu v US e-shopech), což akceptoval s tím, že mě bude test stát 300,–. Pokud bych tam ty boty koupil, je to grátis. Shrnuto: S jejich přístupem jsem byl velice spokojený a trochu mě vůči nim mrzí, že pravděpodobně dám přednost tomu US e-shopu. Bohužel argument o ušetřených 2500,– na jedněch botách je pro mě docela podstatný.
Pipin
26.05.2008 16:41:27
Po včerejší návštěvě musím konstatovat,že momentálně asi nejlepší obchod s běžeckým sortimentem široko,daleko.Prodavač odborně na úrovni a se solidním vystupováním,široký sortiment Asics a Mizuno a třešničkou je ta jejich diagnostika od Mizuna.Vzhledem k tomu,že kolem mě 45min „poskakovali“ tak jsem boty i koupil,byť za „doporučenou“cenu-vzhledem k mému naměřenému nášlapu jsem zkoušel cca 7 párů…
joshula
12.11.2008 19:36:57
Můžu potvrdit, že je to nejlepší obchod na Ostravsku pro běžce a teď na zimu i pro lyžaře. Prodavači jsou velmi ochotní, možná i moc. Sortiment je veliký a to hlavně v obuvy. Co se týká oblečení, tak je to slabší. Mají hlavně Mizuno, které doporučují i po přeměření nohy, ale na požádání nabídnou i Asics. Jen ta cena je poněkud vyšší.
vugas
25.03.2009 21:29:33
cau,ja tam jedu zitra a sem zvedavy jak to dopadne (predem sem se dival na ASICS nimbus 10,stratus 2)doufam ze mi to na ty boty padne mam totiz vysokou klenbu a moc bot na moje nohy neni
Ajuška
16.08.2009 22:45:50
tak jak to tak procitam,tak je kazdy s total sportem spokojen,diagnostika je fajn,zjistila jsem,co jsem do te doby nevedela,ale co se tyka vyberu obuvi me naprosto zklamali a to dost…boty mam dva mesice a zdravotni problemy a shanim nove
Pipin
27.08.2009 16:42:29
Ahoj,pokud Ti udělali diagnostiku nášlapu tak problém nebude zřejmě v botě,ale může jít třeba o „přetavený“ trénink,nesprávnou techniku běhu,nebo nějaký jiný zdravotní problém.Těžko to ale takto posuzovat na dálku…
toncek
13.05.2010 23:56:41
Ahoj, zeptal bych se na ceny. V obchodě mají pouze profesionální boty. Nebo zde seženu i něco v rozmezí 1500 – 2000 Kč?
S Mizuno, Asics zkušenosti nemám. Sportovní boty (hlavně tenis) jsem
doposud kupoval Nike a seděly mi, spokojenost. Jak se tak dočítám, tak
vybrat dobré boty na běhání zase není taková sranda a ten jejich skener by
mě celkem zajímal. ![]()
Čuťas
16.05.2010 19:22:04
Mají spíš boty ve vyšší cenové kategorii ( tj. nad 2000,–). Test je dobrý, myslela jsem , že mám pronaci (dle sešmatlaných bot) a test ukázal, že mám neutrální došlap. Já dorazila na test s požadavkem, že mě bolí záda při běhu, odešla jsem s Asics Kinsei 3. Další den jsem je testla a ejhle bylo po problémech.
Pipin
07.06.2010 17:44:58
Ahoj, jsou tam boty od cca 1500,–Kč, ale postavené to maj hlavně na lepších modelech. Jinak bacha, přestěhovali se do nového baráku naproti Tesca v Porubě-podle mě o dost lepší a hlavně super servis..
Aura: 46 | Ostrava
hanix
06.09.2010 20:35:07
Kolega ma jinou zkusenost – ve zkratce o tomto obchodu – HLAVNE AT TI NECO PRODAJI. Dle testu koupil doporucene boty, po mesici ho zacaly ho bolet nohy, u doktora zjistil, ze ma ploche nohy. Masina to neodhalila. Takze takovy test si muzou strcit do … :)
Aura: 33 | Ostrava
Tygr
01.07.2011 18:05:12
Obchod se přestěhoval na ul. Opavská, naproti Tesca
Honzaa
09.09.2011 10:18:49
Mě na tomto obchodu přijde dost zarážející, že prodávají na konci roku 2011 modely z roku 2010, a to za plnou doporučenou cenu! Stejné boty si tak přeplatíte proti jiným kamenným obchodům v Ostravě i o 40 % (e-shopy nepočítám), a to je na pováženou, protože rozdíl pak dělá už tisícikoruny.
Já jsem dopředu ceny moc nezkoumal, věřil jsem odborníkům a po otestování se nechal ukecat dobrým přístupem a odbornými znalostmi prodavačů, kteří jsou velmi ochotní a nevtíravě velmi přesvědčiví, nicméně s těmito cenami příště bohužel půjdu jinam.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.