Aura: 12
Praha
Dneska rano jsem si dala zalezet, aby to bylo 9km, cimz padem je k dnesnimu
dni na mem bezeckem tachometru 5555 km
.
Aura: 15
Pardubice
Včera jsem jel 80 km na kole. Po třech letech. Prvních 40 km bylo po
větru, tak jsem měl na tacháku pořád okolo 37. Jenže jsem se přecenil.
Poté to totiž začalo foukat proti mě (s neočekávanou intenzitou) – a
sfouklo mě to jak svíčku. Ke konci jsem jel na skoro nejlehčí převod
s jediným cílem dostat se domů. Přitom křeče v nohou a prázdno před
očima. Ale dojel jsem. Je třeba se ponaučit – a příště nepřepálit
první polovinu
Přeci jen nemohu jet dle pocitů z před tří
let ![]()
Aura: 35
Brno
Dnes jsem poprvé vyběhl v Třinci. Po 1,5 km zčalo pršet, vběhl jsem do lesa a déšť zesílil. Nakonec z toho byl solidní kros v bahýnku, místy po kotníky ve vodě. Musím říct, že mě Třinec příjemně překvapil, až na začátek u nádraží to bylo super 7 km.
Vcera k veceru 5km lesni cestou.Chvilemi sice slusne rozbahnena,ale jinak se bezelo samo).Nakonec muj novej osobak ve vystupu na teplicky hrad Doubravka 1,2km za 6:43 s prevysenim neco malo pres 80m.Spokojenost :)
Aura: 23
Mladá Boleslav
Tak jsem si zkusil „chrtí“ kros u Bradlce nedaleko Mladé Boleslavi. Nějakých 6,5 km za 37:16, děsný čas, hluboko v poli poražených. Ale triumf – nejtěžší účastník, a to výrazně. Na mých 95 kg nikdo neměl. Třeba to za rok bude lepší, když ale já tak strašně rád jím.
Aura: 7
Drnovice
Včera běh na Královnu Beskyd – 8,4km po silnici z Papežova na Lysou
s převýšením +704m. Čas 47.15, krásné 16. místo v kategorii
z 46 startujících, ale musel jsem se hodně obětovat ![]()
Praha 12 - Modřany
Z pátka na sobotu 200km v rámci mé první 48 hod. na Kladně. Přitom
posledních 14km bylo chodeckých, kdy puchýře na nohou mi nedovolily nejenom
běžet, ale i pokračovat v závodě, takže jsem to musel po téměř
30 hod. běhu (v tom byly dvě hodinky odpočinkové) poprvé v životě
zabalit. Vedle toho, že si příště musím pořídit lepší (větší) boty,
jsem si odnesl i poučení, že to pravé ultra začíná až po
24 hodinách
.
Praha 12 - Modřany
>> milan, 01. 08. 2010 16:37:54
Milane díky, ale s tou chválou bych šetřil, když já na takové
problémy bohužel nebyl dostatečně (duševně) připraven. A neboj, takovou
hloupost říkat nebudu. Ale dneska mně štve, že mi svaly na nohou snad bolí
méně, než po té jarní Stromovce. Ale s botami dodatečně obarvovanými na
rudo se moc dobře neběhá – možná těm botám, ale těm nohám (prstům)
v nich ne! ![]()
Aura: 31
Praha
221,332 km v rámci 48 h Kladno. Je to hodně slábé, ale vzhleden k prúběhu jsem spokojený. Chtěl jsem to zabalit už po pěti hodinách, pravou nohu od kotníku dolu jsem měl zcela meravou, jako by ochrnutou. Šel sem na masáž, trochu to pomohlo, ale po jednom okruhu to bylo zpět. Tak jsem si chtěl jít lehnout. Ale jak jsem šel tak jsem si uvědimil, že mi okraj boty tlačí na kotník. Přezul jsem boty a bylo to OK. Pak nastaly ale žaludeční problémy, nemohl jsem jíst, takže jesm první den ukončil po 67 km. V sobotu jsem se trápil až do 12-té hodiny. Pak jsem si šel na 2 h lehnout a problémy se zmírnily. I tak jsem měl ale o půlnoci jenom 168 km. Vstával jsem asi ve 3h a najednou to bylo o moc lepší. A pak asi v půl šesté jsem si s úžasem uvědomil, že mne nic nebolí. Tak jsem běžel pomalu ale bez přestání a po 9 h jsem měl 200. Pak jsem jedl, pomalu chodil až asi v 10:25 to bylo 207. Pak se stal nějaký zázrak, mohl jsem běžet docela rychle, takže asi za 1:35 jsem uběhl přes 14 km. Na mne po 46,5 h neuvěřitelné.
Mirek podával skvělý výkon, škoda těch problémů.
Praha 12 - Modřany
>> Štefan, 01. 08. 2010 18:18:21
Štefane, to je výborný výkon, a jestli se nemýlím, tak je to i Tvůj
traťový rekord (+ 12km?). To jsem rád, že jsi se z toho dostal. Však jsem
se snažil být potichu, když jsem si v sobotu balil spacák, abych Tě
nebudil (jenom nevím, jak mi to šlo). A tu dnešní běžeckou pohodu Ti
jenom tiše závidím
.
Dnes o tretej som si chcel spravit kratky vybeh (boli ma achilovka) v tieni bratislavskych luznych lesov. Po 15 minutach som sa stretol zoci-voci s dvoma pustenymi psami-rotvajlerom a jazvecikom. Hladeli sme na seba zo vzdialenosti tak 30 metrov, po takych 30 sekundach som zakrical, nech si tie psy privolaju (myslel som ze je niekto nablizku). Kedze sa nikto neozyval, otocil som sa a chodzou som sa pobral so stisnutym zadkom spet, kedze som niekde cital ze pred psom sa nema utekat, lebo sa v nom preberu lovecke instinkty. Za chvilu som pocul za sebou dychcanie toho rotvajlera. Prisiel na moju uroven, vedla neho sa postavil ten jazvedcik. Obaja vyzerali na tulave psy…zastavil som sa a oni sa zastavili tiez, otocil som sa, oni sa otocili tiez…tak som sa znovu otocil a pomaly som isiel…za sebou som pocul toho dychcajuceho rotvajlera…po chvili som sa rozhodol ustupit z tej lesnej cesty…trvalo to mozno minutu ale mne sa to zdalo ako hodina…pozreli na mna ale nesli so mnou…kedze som sa nechcel vracat tou istou cestou, na ktorej zostali, tak sa mi vybeh predlzil na 12 km.
Brno
Dnes Běh na Kozubovou. Můj první běh do vrchu, 5 km, 500 m převýšení. Celkem záhul, ale nehrtil jsem to a nakonec to byl pěkný výběh. Čas 36:36.
Aura: 87
Brno
>> hugo, 01. 08. 2010 19:16:50
Gratuluji, mě něco podobného čeká za týden, i když ještě o málo delší a vyšší, ale zato v průměru méně prudké (8,6 km s převýšením 650 metrů). Jsem tedy zvědav, jestli se dostanu pod těch 7:19/km, které jsi takto ustanovil, ale napoprvé to bude asi pro mne těžké. Více spokojen bych nicméně byl, pokud bych to dal pod hodinu, což znamená 6:59/km.
Aura: 31
Praha
>> Mirek Kostlivý, 01. 08. 2010 18:47:31
Díky Mirku, nevzbudils mne. Traťový rekord to pro mne je, ale od OR to má daleko. Nakonec jsem díky tomu závěru docela spokojený, i když si myslím, že za normálních okolností jsem schopný dát kolem 250.
Brno
>> kanovsky, 01. 08. 2010 21:39:59
Pod těch 7 min/km se dostaneš, já to šel jen relaxačně, protože mě pak ještě čekala turistika s 13 kg dítětem na zádech :D
Brno
>> hugo, 02. 08. 2010 08:30:43
Však turistika s dítětem na zádech musí být výborný aerobní
trénink. Já si říkal, jak je možné, že ses v poslední době tolik
zlepšil, když tolik neběháš. ![]()
Aura: 15
Pardubice
Včera hrůza. Plán 28 km s tempem 4:30 na pohodu. Realita: 25 km, tempo
5:00, pocit přetěžkých nohou – jako kdyby tam byla závaží – raději
jsem se podíval – bohužel tam nebyla… ![]()
Brno
>> kanovsky, 02. 08. 2010 08:36:59
No, já žádné zlepšení moc nepozoruju, spíš stagnaci nebo pokles :D
Brno
Dnes další osobní rekord na krátké vzdálenosti, tentokrát při závodu
na Moravské Slavii 1500 metrů za 5:37,3, což je o 6,7 sekund lépe než
dosud. Samozřejmě i tento rekord byl zaběhnut naboso. ![]()
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.