Bratislava, RUNshop, Žilinská ulica 7-9
dwin
05.04.2009 21:09:13
ocividne nova predajna a este som ju nenavstivil. v kazdom pripade, letaky rozdavali organizatori behu devin-bratislava a tym by som veril, ze nebudu propagovat hocico.
RUNshop Žilinská ulica 7–9 811 05 Bratislava www.runshop.sk
okrem predaja bot a oblecenia ponukaju aj: diagnostiku chodidla (foot scanner a bezecky pas) laktatove testy treningove plany treningove skupiny
eskimak
06.10.2009 15:55:09
Ahojte, rad sa podelim o svoju skusenost. Uz dlho som sa chystal zajst do odbornej predajne kedze svoje prve topanky (Nike Air Alaris II) som kupil u „odbornikov“ (A3 sport) a asi niesu pre mna to najvhodnejsie (bolesti holenych kosti), a aj sa im uz pomaly konci zivot… . Dnes som zasiel do Runshopu (kedze je to asi jedina specializovana predajna v BA, ak nie v celej SR) a mozem naozaj pochvalit pristup. Maju foot scan ktory mi zdarma spravili, maju bezecky pas ak si chcete novu obuv vyskusat. Vyber slusny, urcite vacsina top modelov znaciek Asics, Mizuno, Adidas, videl som tam este Salomon, Saucony… . Asi aj ine, nevsimol som si vsetko.
Pristup naozaj spickovy, dnes tam bol sice iba jeden clovek ktory mal plne ruky prace ale napriek tomu by sa ini „nevytazeni“ predavaci mohli ucit. Ceny samozrejme vyssie ako na webe, no nabuduce ani trochu nezavaham, tento obchod je pre mna dovod preco si priplatit (oproti nakupu na webe). Venoval sa mi celkom dlho, bol som tam asi 40min a nakoniec som odisiel s Asics GEL 3010 (Kayana v mojej velkosti neboli a Mizuna mi sedeli omnoho horsie ako Asicsi). Bol extremne ochotny, kludne by mi tam nanosil vsetky topanky co maju vo vsetkych velkostiach a na jeho naladu by to nemalo ziaden vplyv :). Chlapik je strasny pohodak, osobne si myslim ze ak by niekto chcel nieco co aktualne nemaju skladom tak sa s nim bude dat dohodnut na objednani.
Pre mna jednoznacny zaver: takto sa robi biznis. Nech sa im dari!
Vsetkym vrelo odporucam.
Aura: 863 | Bratislava
Mato
01.02.2010 08:29:27
Snazive a celkom dobre skryte, ale stale dost badatelne… Za reklamu sa ma platit, sorry eskimak. Ak nie si rovno T.K., tak kolko Ti zaplatil, aby si to sem napisal?
julo
01.02.2010 12:19:45
Caute
suhlasim s Eskimakom,nakupoval som v tomto obchode,kontkretne tenisky asics trainer T.K. sa mi venoval asi hodinu, som skusal vsetko mozne v obchode som nebol sam kto nakupoval mal som este vtedy so sebou 1,5 rocneho syna ,syn sa veselo zabaval a bavil vsetkym co mu prislo pod ruku-bezeckym tovarom T.K. je chlapik v absolutnej pohode myslim ze nie len z pohladu predavaca a sportovca ale aj ako cloveka,nemam dovod nikomu robit reklamu,bol som v tom obchode a urcite nie posledny krat.......JULO
fidzi
22.03.2010 14:51:56
Tiez mozem potvrdit ochotu a odborne poradenstvo…len ceny sa mi zdaju vyssie…
eskimak
23.03.2010 15:27:20
Mato: neviem kto je T.K. ale z prispevkov mi je jasne ze teda asi niekto z Runshopu. Nezaplatil mi nikto nic, ja som v obchode zaplatil asi 150 Euro. A Tvoj prispevok ma uraza. Je to to iste ako by som Ti zacal vulgarne nadavat, aj ked Ta nepoznam. Neznizujem sa ale k takemu jednaniu, narozdiel od Teba.
Bol som nadseny z nakupu (a dodnes som, topanky stale sluzia bez vyhrad) a z pristupu ktory sa na Slovensku casto nevidi – a som rad ze to mohli potvrdit dalsi clenovia fora.
Jozef
Mato
25.03.2010 16:14:41
Ok, beriem. Ospravedlnujem sa, ak som Ta urazil. Tvoj prispevok bol tak nadseny, ze ma k tomu nabadal. Nemam zapotreby sa s niekym dotahovat. Bezecku komunitu v BA poznam a T.K. je fajn obchodnik, to sa musi nechat. Ceny su uz druha vec.
eskimak
26.03.2010 13:35:41
Mato: dakujem, to beriem
Fakt je ze ked po sebe teraz ten prispevok citam tak trochu chapem Tvoju reakciu, no asi som to tak vtedy citil. V kazdom pripade – o tom by podla mna malo byt hodnotenie obchodu na fore – o subjektivnych pocitoch co tam clovek mal. A tie sposobili ze som bol ochotny prehryznut aj tu cenu (ako pises – ceny su uz druha vec).
eskimak
10.09.2010 13:12:39
Tak tento tyzden prebehla moja druha navsteva Runshop-u, boli tam dvaja mladsi predavaci, celkom ochotni. Kupene elastaky.
Co ale stoji za spomenutie: bol so mnou kolega – zaciatocnik ktory mal doteraz problemy s bezeckou obuvou a rozhodol sa dat si zmerat nohy. O vyssich cenach vedel a povodne planoval len meranie, s tym ze si ho kludne zaplati, co aj na zaciatku obsluhe otvorene povedal. Nemali s tym ziaden problem, este od nich dostaval rady ake topanky si ma hladat. Ako sa s nimi bavil, doslo na vyskusanie jedneho paru, potom druheho, kratke prebehnutie na pase a odchadzal s topankami. Spokojny, zatial tyzden bez bolenia noh. Co je ale podstatne, nasledne sme pozerali ceny daneho modelu na nete (nejake neutralne Asics) a rozdiel v lacnom e-shope bol 8 eur (pri cenovke 100eur). To sa mi nezda take zle.
Opat musim pochvalit.
PS: dufam ze mi tu zas niekto nenapise ze mi platia za reklamu :D:D:D
Mato
19.11.2010 09:41:49
Bol som za posledne dva mesiace v ich obchode – na novej adrese v River Parku – dvakrat a musim ich tiez pochvalit. Iste su relativne drahi (nielen o 8%, ale skor o nominalnu hodnotu konverzie EURO : USD, cize to co kupim inde za 1 USD, kupim u nich za 1 EURO), ale nejako si musia zaplatit najom a pracovnikov. Snazia sa, sponzoruju a spoluorganizuju preteky a to sa mi paci. Vtedy som ochotny odhliadnut od ceny a nechat u nich peniaze. Vyber maju vyborny, aj ked na moj vkus prilis vela Asicsu a Salomon produktov, ale clovek si najde to svoje, aj ked nie je velkym priaznivcom tychto znaciek. Vo vybere maju aj velku ponuku Adidas, Mizuno a najnovsie aj nejake Nike a New Balance. Dokonca som mal tu cest si v Europe prvy krat chytit aj Newtony, co sa len tak nevidi. Na moje prekvapenie mali celu stenu venovanu zavodnym specialom, co nie je najlepsie predajny artikel a davam im za to velke plus. Pri obleceni by som uvital viac bezeckych teplakov, kedze nie kazdy je priaznivcom elastakov, ci sustakov. Ak zavedu aj znacku Brooks, tak su u mna obchodom cislo 1, kde budem castejsie nakupovat. Predavaci su mladi chlapci – bezci a co som mal sancu sledovat u inych kupujucich, tak radili velmi dobre. Mne osobne sa nesnazili podsuvat nic, ani davat rozumy, lebo vycitili, ze by to bolo nosenie dreva do lesa. Ak som chcel, tak som sa spytal a poradili presne, co som potreboval. U mna spokojnost a drzim im palce, nech s tym vydrzia.
PeterFabok
15.06.2011 09:34:56
tak vcera som sa tam zastavil, kedze som na ich internetovej stranke nasiel informaciu, ze su predajcom produktov New Balance…
… no, v NB by cumeli, keby videli, kolko toho od nich na predajni maju ;)
a to ma NB v tejto kolekcii na nasom uzemi v ponuke na ferovku jedny trenky, jednu bundu, jedny elastaky – to uz naskladnit mohli ;)
btw. neviete, kde by som tie trenky mohol kupit? (kamenny kram, bud BB alebo AC) dik
Aura: 459 | Bratislava
andyxx7
15.06.2011 12:46:28
>> PeterFabok, 15. 06. 2011 09:34:56
ja som kupoval u Baberada v Brne. ked chodis casto do Prahy, tak to mas v podstate po ceste.
ja sa zrovna chystam k nim cez vikend na navstevu, ale z novoponukanej znacky Compressport maju len 3 druhy a verim tomu, ze ani nie vsetky velkosti. no sranda tyto nasi slovensky importeri.
PeterFabok
15.06.2011 14:34:34
dik za info, prave som v jednom vsesporte v BB vyhrabal zvysny kus treniek z minulorocnej kolekcie… inak je to k popukaniu, v sportovych obchodok nachadzam kopec topanok, ale obycajne bezecke trenky ee. mozno sa blizi nejaky trend naked running
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.