Jizerská 50
Aura: 108 | Vyškov
Moulin1
18.01.2010 10:45:10
Já jsem letos dost promazal. Mazači od Swixu dávali klistr, ale to se mi nezdálo, navíc tam byla velká fronta a nestihl bych start. Nakonec jsem si nechal namazat od kamaráda klasické tuhé vosky, protože klistry jsme sebou na stadionu neměli. Prvních 8 km do kopce bylo hrozných. Ledová stopa a kdo neměl klistr tak klouzal jak blázen. Nahoře byl naštěstí úplně jiný sníh i teplota takže jsem se konečně trochu rozjel. Začátek mě dost naštval tak jsem si řekl, že to pojedu turisticky. Zastavil jsem se na každé občerstvovačce. Hodně jedl a pil a jel v pohodě. V cíli čas 4:18 je sice lepší než loni (o 17 min), ale mohlo to být ještě lepší. Chtěl jsem jet pod 4 hodiny tak snad příště. Možná si ještě dám Karlovskou padesátku (spíš 25ku) ve Velkých Karlovicích 30.1. a pak už schovám lyže a budu trénovat na Vídeňský maraton. Abych to vůbec uběhl.
KoFr
03.01.2011 13:50:04
>> PawelN, 14. 12. 2009 11:41:29 Ahoj, také jedu letos první JI50, mám naběháno za poslední 3měsíce 430km v keckách a 130km na běžkách, co mám dělat poslední týden abych něco nepokazil, beru všechny rady i jak se stravovat i běhat na lyžích i bez, díky všem..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.