běžky
Aura: 89 | Praha 9
Lubos M
10.01.2010 15:16:16
Hledám někoho na jednodenní výjezdy z Prahy do Jizerek na běžky. Auto nemám, na benzín rád přispěju. Nejlépe ve všední dny, ale možno i o víkendech.
Aura: 158 | Praha
zombice
11.01.2010 11:19:08
Ahoj, Kdyz je to tak obecne napsane tema, tak ja bych se rad zase zeptal, jestli nekdo o vikendu bezkoval nekde v praze? Slysel jsem, ze snad na Ladronce se bezkuje jak o zivot, tak kdyby mel nekdo podorbnejsi info, o tom jak to tam vypada, jeslti to nahodou neni v nejakych mistech posypany a je to jen snih tak dejte vedet. Tyka se to ale vsech lokalit kde se da bezkovat, tj. treba i stromovky jestli nekdo vite :)
Aura: 56 | kolín
radon
11.01.2010 11:58:59
poradte sportovci.Intenzivně dělám kolo a taky dost běhám.Po 3 letech jsem vytáhl u nás v nížině běžky a šel jsem s kámošem v sobotu i v neděli vždy 10 km.Stopy byly vyběhané na klasiku,takže byla klasika.Po těch dvou dnech jsem jedna velká modřina,bolí mě lýtka a dokonce cítím achilovku.je taky zajímavý,že se na běžkách dostanu na vyšší tepy až po pořádným záhulu soupaž.Možná je to tím,že běhám dost humpolácky a prostě to rvu rukama,které už na to po 30min nemají.
Aura: 29 | Liberec
bedrich
11.01.2010 12:28:11
[quote=radon]poradte sportovci.Intenzivně dělám kolo a taky dost běhám.Po 3 letech jsem vytáhl u nás v nížině běžky a šel jsem s kámošem v sobotu i v neděli vždy 10 km.Stopy byly vyběhané na klasiku,takže byla klasika.Po těch dvou dnech jsem jedna velká modřina,bolí mě lýtka a dokonce cítím achilovku.je taky zajímavý,že se na běžkách dostanu na vyšší tepy až po pořádným záhulu soupaž.Možná je to tím,že běhám dost humpolácky a prostě to rvu rukama,které už na to po 30min nemají.[/quote] U nas se rika, jezdi pomalu a trenuj techniku, pak te nic nebude bolet a muzes zrychlit, ale trochu tady kazis vlakno…
Aura: 522 | Praha
mapo
11.01.2010 12:49:32
to zombice-běžkovali pod Černým Mostem (je tam okruh, dá se i bruslit). Myslím, že se dá v pohodě projet směrem od Kyjí-lesíkem za Hostavicemi, přes ČM (cyklostezka), přes D.Počernice, Xaverovský háj až do Klánovic (taky cyklostezka) a přes les až do Úval a zpátky (tam a zpět určitě 30 km). Všude sníh a připadával, chodníky částečně odhrnuté, ale taky se sněhem, silnice byla včera večer odhrnutá, mokrá, sem tam sněhová břečka.
Aura: 0
JaCh
11.01.2010 12:51:01
[quote=zombice]Ahoj, Kdyz je to tak obecne napsane tema, tak ja bych se rad zase zeptal, jestli nekdo o vikendu bezkoval nekde v praze? Slysel jsem, ze snad na Ladronce se bezkuje jak o zivot, tak kdyby mel nekdo podorbnejsi info, o tom jak to tam vypada, jeslti to nahodou neni v nejakych mistech posypany a je to jen snih tak dejte vedet. Tyka se to ale vsech lokalit kde se da bezkovat, tj. treba i stromovky jestli nekdo vite :)[/quote] Na Ladronce to určitě jde, i když nevím z jakého důvodu letos protahují v celé šířce všechny cesty (jako by měli málo práce jinde), dalo se tam bezvadně bruslit. Posypané to určitě není, ale ještě lepší to je ve Hvězdě. O víkendu to tam vypadalo jako na horách a člověk se i sveze s kopce. (A drží se tam sníh mnohem déle než jinde v Praze, tak často vypadám jako exot, když si tam nesu lyže a jinde je už tráva.)
Aura: 1171 | Praha
EvženGe
13.01.2010 11:57:15
Ve Stromovce strojové!!! stopy a víc běžkařů než běžců. A hlavní
okruh je protažený neposypaný – ideální pro bruslení. P.S. A já mám
všechny lyže v Bedřichově ![]()
Aura: 1 | Praha
Lovec
13.01.2010 13:19:18
Ja jsem celý víkend proběžkoval. Oba dny jsem vyrazil z ČM přes Dolní Počernice, Xaverovský háj, Klánovice a dál, jak psala mapo. Za Klánovicemi vede klánovickým lesem cesta, která je prohrnutá, nádherně se tam bruslí. Klánovickým lesem je projeto mrtě stop, najel jsem 50km a zdaleka jsem neprojel všechno.
Aura: 2 | Praha 8
sirpetr
14.01.2010 14:15:09
Lovec : nejsou tam kamínky ? Moje skateový lyže dostaly letos už docela zabrat
Aura: 0 | Třemošná
brota
16.01.2010 01:32:02
[quote=zombice]Ahoj, Kdyz je to tak obecne napsane tema, tak ja bych se rad zase zeptal, jestli nekdo o vikendu bezkoval nekde v praze? Slysel jsem, ze snad na Ladronce se bezkuje jak o zivot, tak kdyby mel nekdo podorbnejsi info, o tom jak to tam vypada, jeslti to nahodou neni v nejakych mistech posypany a je to jen snih tak dejte vedet. Tyka se to ale vsech lokalit kde se da bezkovat, tj. treba i stromovky jestli nekdo vite :)[/quote] http://www.kamzasnehem.cz/bezky/praha
Aura: 1 | Praha
Lovec
16.01.2010 12:31:36
[quote=sirpetr]Lovec : nejsou tam kamínky ? Moje skateový lyže dostaly letos už docela zabrat[/quote] Nene, minulý týden to bylo pěkně čisté
Čarňanský
16.01.2010 17:37:48
No jo, ale já bych potřeboval vědět, jak to bude po víkendu. Zatím jsem jezdil jen na Strahově. Ale na tom 500 m kolečku je to trochu na palici.
Aura: 34 | Praha 4
hanice
16.01.2010 19:31:29
jdu zitra brzdit provoz do krcaku, pry z chodova je pekny 3km kolecko na bezky. ale je to informace JPP (jedna pani povidala)
Aura: 57 | Praha
dees
18.01.2010 09:52:44
O vikendu v Klanovickem lese fakt super, skoro zadni lide a hafo stop (i kdyz jen projetych). A pekne posezeni v hospode u nadrazi:-).
Lubos M
18.01.2010 12:08:52
v pátek jsem to zkusil ve Stromovce-stálo to zaprd. V neděli jsem si projel trasu Jizerský 50– paráda!!!!
Aura: 29 | Liberec
bedrich
18.01.2010 12:40:49
[quote=Lubos M]v pátek jsem to zkusil ve Stromovce-stálo to zaprd. V neděli jsem si projel trasu Jizerský 50– paráda!!!![/quote] Nebylo to nahore moc nafoukany?
Lubos M
19.01.2010 12:06:54
docela jo,ale šlo to
Aura: 83 | Slavkov u B.
Majka1
28.01.2010 09:49:56
Nechce se mi zakládat nové vlákno na malou otázku stran trasy: Nevíte někdo z Bučovicka je-li stopa z Nesovic do Uhřic? Mám ohromnou schopnost zabloudit kdekoliv a chtěla bych jít na to Uhřické kolečko a být tam zavčas. Je to krátký závod, tak jsem pak chtěla na běžkách doklouzat domů do Slavkova.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.