Behej.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nike
  • Triexpert
Přihlásit se
Registrovat se
  • Home
  • Články
  • Začátečníci
  • Trénink
  • Závody
  • Vybavení
  • Fotky
  • Fórum
  • Blogy
  • Různé
  • Placené články
Index » Oblečení » Podprsenka na behani

Podprsenka na behani

Nalezené položky: 40 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
Statistiky uživatele ve fóru statistiky

Aura: 230 | Příbram

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

GriseLouve žena 01.03.2011 14:27:26

Ach, krásné kousky … potřebovala bych sponzora :-)

Běhám v pevnějším bolerku. Bohužel mám atypickou postavu – široký plavecký hrudník a ten zbytek maličkej :-D takže „obyč“ podprsenky pro mě nepadaj v úvahu.

Zkusím ukecat Ježíška letos, on bude na běžecké věci méně skoupý když uvidí že mě běhání drží. Zatím je to škrt :-|

Motto: >> Kráčíš-li po tenkém ledě, můžeš rovnou tančit ... <<
hodnocení: 0
ok ko
odpovědět

Aura: 6 | Vysočina

Hannelle žena 02.03.2011 20:30:55

>> PeterFabok, 01. 03. 2011 14:09:39 není lepší zvolit opravdu kvalitní a funkční podprsenku? Nedokáži si představit, že bych si měla navlékat ještě „nějaký pás“ :-|

ok ko
odpovědět
8913.

Aura: 776 | Banská Bystrica

Celkem 983 km
Minulý měsíc 0 km

PeterFabok muž 03.03.2011 10:18:10

>> Hannelle, 02. 03. 2011 20:30:55 oni pouzivaju elasticky obvaz, ktory je funkcny a cena radovo v desiatkach czk

Motto: the best runner leaves no trace
ok ko
odpovědět

Aura: 132

Kateřina G. žena 03.03.2011 13:12:00

>> ta_co_tancisvlky, 01. 03. 2011 07:41:01

Já to mám přesně obráceně. Co běhám, tak jsem „vyrostla“.

Ale jsou i podprsenky pro malá prsa, i pro široké hrudníky. Mnoho žen nosí zbytečně velké obvody, špatně se měří, a tak si koupí nevhodnou podprsenku, což podporují i místní obchody s prádlem, kde se obvody s číslem 60, 65, dokonce i 70 nedají téměř sehnat a jsou považovány za dívčí a košíčky velikosti D za obří. Přitom 70 D košíčky jsou stejně veliké jako při osmdesátkovém obvodu Béčka. Sama mám při 80 cm „pod“ obvod 70. Ano, ze začátku je hodně pevný, ale každá podprsenka povolí a po povolení sedí jako ulitý, nikam necestuje, pěkně drží. Taky záleží na elasticitě materiálu, protože když je kupovaná podprsenka „žvejka“ tak je lepší jít do menšího obvodu.

Nebo označení sportovní podprsenka nese něco, co vůbec nedrží poprsí, a je to vyrobeno pouze z materiálu odvádějícího pot.

Když už jsem u toho, tak tady je pár užitečných odkazů:

Jak vybrat podprsenku

Správná podprsenka

Motto: "Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností." Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
ok ko
odpovědět

Aura: 526

Celkem 1572 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:54:08 (2011)
půlmaraton: 2:03:06 (2011)

LemonaidLucy žena 03.03.2011 19:31:04

>> PeterFabok, 03. 03. 2011 10:18:10

jako kdyz si Eliska prevazala ñadra, aby si mohla hrat na panose a Karel ji nepoznal…:-D

to je ale celkem genialni napad…akorat je to casove narocnejsi, nez si jen nasadit podprsenku (asi tak jako umotat satek versus zapnout nositko v pripade noseni potomka). zase na druhou stranu financni stranka veci neni zanedbatelna.

Motto: Ne rychleji, ale dál.
ok ko
odpovědět

Hannelle žena 03.03.2011 20:28:58

>> LemonaidLucy, 03. 03. 2011 19:31:04 já bych při běhu raději chtěla zůstat ženou a ne být napůl mumií :-) Cenu elastického obvazu asi opravdu nelze srovnávat s cenou kvalitní sportovní podprsenky, ale na druhou stranu je pro mě tato stejně důležitá jako běžecké boty… ostatně komu by se chtělo běhat v „jarmilkách“ když si může koupit kvalitní obuv, že :-D?

ok ko
odpovědět

Hannelle žena 03.03.2011 20:31:51

>> Kateřina G., 03. 03. 2011 13:12:00 tak to souhlasí, člověk se nestačí divit, co všechno je v obchodech označováno pojmem „sportovní prádlo“

ok ko
odpovědět
8913.

Aura: 776 | Banská Bystrica

Celkem 983 km
Minulý měsíc 0 km

PeterFabok muž 03.03.2011 21:32:56

pardon, ja som zabudol na zakladny rozdiel medzi muzmi a zenami – muzi chcu problem riesit, zeny sa potrebuju podelit ;)))

… uz dam pokoj

Motto: the best runner leaves no trace
hodnocení: +2
ok ko
odpovědět

Hannelle žena 05.03.2011 21:05:17

>> PeterFabok, 03. 03. 2011 21:32:56* ale my se jej taky snažíme řešit a vyřešit – jen nám to trošičku déle trvá :-)

ok ko
odpovědět

Aura: 0

Betyna žena 27.12.2011 19:14:29

Nevím, jestli si to tu někdo přečte, ale možná jo. Ze své zkušenosti s politováním konstatuji, že v kamenných prodejnách nemám šanci sehnat podprsenku dle následujících požadavků:

1. velmi vysoká podpora
  2. padnoucí velikost (nejlépe označená britským číslováním, tedy žádné S,M,L… – to je nicneříkající a hrozí, že budou jen stahovat a dělat z prsou „lívance“)
  3. možnost upravovat délku a styl nošení ramínek, rovněž obvodu
  4. alespoň v černé barvě, když už ne v různých barvách

Proto objednávám na internetu. Dobrou zkušenost mám s eshopem www.figleaves.com. Perfektní přístup a rychlá komunikace se zákazníky, bez problémů a rychle vracejí peníze za vrácené zboží nebo jej vymění. Ze značek podprsenek zatím mou důvěru získaly značky Shock Absorber (Run Bra) a Panache (Sports Bra) natolik, abych si je objednala. Taky bych dala šanci některé od značky Pure Lime, ale jeví se mi, že sahají dost vysoko do podpaží. Až je otestuju, případně napíšu co a jak.

ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 40 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Úvod

• Novinky
  • Diskusní fórum
  • Fotky
  • Blogy
  • Různé

Trénink

• Hitparáda
  • Běžecká příprava
  • Zdraví
  • Výživa

Závody

• Termínovka
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Žebříček
  • Zahraničí
  • Články

Vybavení

• Poradce
  • Testy
  • Textil
  • Sporttestery

Časopis

• Info
  • Články
  • Prodejní místa
  • Předplatné
  • Bonusy
  • Kalendář
  • Elektronické předplatné

© Behej.com s.r.o., využití obsahu pouze po domluvě s provozovatelem webu - kontaktujte nás
Developed by: Pedrorozenkraft, s.r.o.