Behej.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nike
  • Triexpert
Přihlásit se
Registrovat se
  • Home
  • Články
  • Začátečníci
  • Trénink
  • Závody
  • Vybavení
  • Fotky
  • Fórum
  • Blogy
  • Různé
  • Placené články
Index » Sporttestery » Adidas miCoach

Adidas miCoach

Nalezené položky: 67 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
Statistiky uživatele ve fóru statistiky

Aura: 5

Celkem 669 km
Minulý měsíc 78 km
10km: 0:58:23 (2012)
půlmaraton: 2:25:00 (2012)

Adam80 muž 20.02.2012 12:46:27

Tak se chci podělit o svoji první zkušenost s micoach pacer. Koupeno včera v A3 sport v akci za 2,3K. Dnes jsem byl poprvé vyzkoušet. Podle mně, v téhle cenové relaci geniální. Pokud se něco nepo…, tak budu nadmíru spokojen. Nevykresluje sice mapy, ale prostě si běžím, nemusím nic kontrolovat na dsipleji a do uší mně navigují zrychlit, zpomalit, uběhl jsi tolik a tolik a za takový čas. Někdo běhá podle citu, já to prostě neumím a vždy přepálím, pro mně je sporttester hrozně užitečnej. Jsou lepší přístroje, ale za tuto cenu tohle rozhodně doporučuji.Jinak pokyny, někde zmíněná nesrozumitelnost. Nevím, ale kdo rozumí základní angličtině, nemůže s tím mít problém. Výrazy jsou jasné a normálně slyšitelné…alespoń v mém kusu.

hodnocení: 0
ok ko
odpovědět

Aura: 0

lucie99 žena 15.04.2012 13:34:26

Zdravím, včera jsem se zaregistrovala na micoach a večer už mi to házelo hlášku, že se nemůžu přihlásit, stejné je to i dnes…už jsem jim psala email, zatím neodpověděli. Nemáte někdo nějaké info, jestli blbne zase celý server?děkuju

ok ko
odpovědět
20968.

Aura: 338 | Slaný

Celkem 3535 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:30:08 (2010)
maraton: 3:37:21 (2010)

EdCable muž 15.04.2012 19:46:57

>> lucie99, 15. 04. 2012 13:34:26

Ahoj,

nemam zadny problem, ten jejich web je sice pomaly, ale co znam, tak funkcni. Nechtelo to jeste nejake potvrzeni pres mail? (Ze ti prijde mail a ty v nem musis kliknout na odkaz). Jakou presne hlasku ti to hazelo?

Motto: "Sometimes, I guess there just aren't enough rocks."
ok ko
odpovědět

lucie99 žena 17.04.2012 21:16:26

>> EdCable, 15. 04. 2012 19:46:57

Zkusila jsem jiný počítač a už funguje…díky za ochotu:)

ok ko
odpovědět

Aura: 5

Celkem 669 km
Minulý měsíc 78 km
10km: 0:58:23 (2012)
půlmaraton: 2:25:00 (2012)

Adam80 muž 21.04.2012 13:37:14

>> lucie99, 17. 04. 2012 21:16:26

Je to divné, ale mám to samé. Přihlašuji se na stránky micoach ( a synchronizuji) ze tří různých počítačů doma a v práci, když to doma nestíhám a chci se hned mrknout. Najednou mně to u jednoho z pc přestalo pouštět na web, nejde synchro…prostě nic. Myslel jsem, že je chyba servru a čekal dva dny (protože mi to udělalo na notebooku, který samozřejmě používám nejčastěji), ale když jsem potom zkusil další dvě pc, tak naprosto bez problémů. Je to už asi 14 dní a nevím proč, zatím to jde, pořád mám odkud, ale je to trochu nepohodlné.

ok ko
odpovědět

Aura: 66 | Praha

Celkem 275 km
Minulý měsíc 105 km

JuroR muž 22.04.2012 17:56:33

>> Adam80, 21. 04. 2012 13:37:14

Napiš na technickou podporu. miCoach má sice mouchy (občas masařky), ale jejich technická podpora se k tomu staví docela čelem. Objevil se mi, jako mnoha jiným, problém s měřením TF. Ve středu jsem jim napsal, obratem jsem dostal odpověď s několika radami a když jsem jim odepsal, že to nepomáhá, tak mi ihned poslali nový hrudní pás. Ještě nedorazil, tak nevím zda to problém vyřeší, ale minimálně jejich přístup oceňuji.

ok ko
odpovědět

jakyt muž 25.04.2012 17:13:59

Zdravím, poprosil bych o radu, která se teda netýká úplně přesně běhání. Mám adidas micoach pacer (jsem fakt spokojený). Nedávno se mi nějak pokazil spojovací kabílek mezi pacerem a MPtrojkou, takže mi hudba hraje jen z jednoho sluchátka. Ať hledám, jak hledám, tak nikde nemají takhle krátký spojovací kabel (minimálně jeden metr), ptal jsem se i v prodejně Adidas, kde jsem obsluhu evidetně svým dotazem dost zmátnul :). Díky

ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 67 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Úvod

• Novinky
  • Diskusní fórum
  • Fotky
  • Blogy
  • Různé

Trénink

• Hitparáda
  • Běžecká příprava
  • Zdraví
  • Výživa

Závody

• Termínovka
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Žebříček
  • Zahraničí
  • Články

Vybavení

• Poradce
  • Testy
  • Textil
  • Sporttestery

Časopis

• Info
  • Články
  • Prodejní místa
  • Předplatné
  • Bonusy
  • Kalendář
  • Elektronické předplatné

© Behej.com s.r.o., využití obsahu pouze po domluvě s provozovatelem webu - kontaktujte nás
Developed by: Pedrorozenkraft, s.r.o.