Index » Boty » Boty Nike+ pro začátečníka

Boty Nike+ pro začátečníka

Nalezené položky: 16 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Aura: 54

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 14.07.2010 09:59:00

Chtěla bych si pořídit nové botičky na běhání. Doposud jsem běhala v obyč Nike a teď bych ráda povýšila na Nike+. Láká mě ta motivace propojení s počítačem :-D

Jen nevím, které vybrat. Samozřejmě, čím levnější, tím lepší, ale ráda bych už nějaké kvalitnější, ze kterých mě nebudou bolet nohy, takže můj horní limit je 3000kč.

Běhám 50% lesem, 50% po silnici. Nejsem žádnej tlouštík, takže váhu nepotřebuji při výběru zohlednit.

Narazila jsem na Nike free, užasně lehoučké a pohodlné, ovšem nejsem si jista, zda jsou až tak úplně vhodné do lesa :-(

Jaké jiné dámské boty Nike+ byste mi doporučili?

hodnocení: 0
ok ko
odpovědět

Aura: 119

Celkem 2745 km
Minulý měsíc 115 km
10km: 0:49:37 (2011)
půlmaraton: 1:54:29 (2011)

rach muž 14.07.2010 13:06:00

Ahoj, Nike Free nejsou „klasická“ bota. Možná že víš naco jsou konstruované ale pokud ne tak to nejdřív nastuduj…

hodnocení: -2
ok ko
odpovědět

Aura: 3 | Praha

Celkem 173 km
Minulý měsíc 0 km

Vladix muž 14.07.2010 13:38:26

>> rach, 14. 07. 2010 13:06:00

Rach, ak nechceš odpovedať, alebo odpovedať nevieš, tak radšej nič nepíš. :-? Nechcem sa hádať ale Lucka sa pýtyla, aké boty si má kúpiť a či má niekto skúsenosti s Nike+. Nemám rád odpovedi typu: „hladaj“ , „zisti si“ a pod. Sorry za OT.

Motto: vydrž Prťka, vydrž...
hodnocení: -2
ok ko
odpovědět

Aura: 4

afrikab muž 14.07.2010 20:20:26

Ahoj, na tomto odkaze ti Nike pomuze vybrat boty presne na miru: footwear_finder

Botam Nike Free bych se mozna ze zacatku vyhnul. Sam je mam taky, ale behani s nimi chce odlisny styl a nejsou pro kazdeho.

hodnocení: +1
ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 15.07.2010 11:00:34

Děkuju za rady a link, podobný link jsem objevila tady na behej.com – mezi vybranými byly právě Nike free a spíš než jiný styl běhání (díky za další info pro mě) jsem si myslela, že se v té podrážce budou držet klacíky, nebo kamínky z lesa. Měla jsem je i na noze, jsou opravdu jak bačkůrky (bohužel mi prodávající nebyl moc schopen poradit, tak jsem dala jen na svůj rozum a obavy z klacků v podrážce).

Já mám takový trochu problém, že mám rozmazlené nožičky, nenosím žádné těsné boty, uzavřené úzké lodičky, jen pohodlné kecky. Takže potřebuji i pohodlné boty na běhání, s širším předkem. I to byl problém mých dřívějších bot, byly prostě moc úzké a těsné. To co mi nabízí tady vložený link, např. Nike Zoom Structure Triax+ 12 ESC si myslím, že bude zas ten styl boty, který mi nevyhovuje :( Prostě úzká bota, nevím jak to odborně pojmenovat :-D

To co mi nabízí tady a od oka se mi zdaji být pro mě pohodlné jsou tyto: Nike Lunarglide+, Nike Air Pegasus+27, Nike Lunarelite+, Nike LunaRacer+ 2, Nike Air Pegasus+25

Ta cena se pohybuje u některých nad 3tis, vyplatí se opravdu koupit až tak drahé boty?

ok ko
odpovědět

Aura: 41 | Brno

Celkem 937 km
Minulý měsíc 0 km

leontynka žena 15.07.2010 11:29:51

Musí to být Nike? Mě osobně přijdou trošku širší a hlavně stabilnější do lesa Adidasy… ale každopádně to chce vyzkoušet. A doporučuju vzít o půl čísla větší – prostor na běžecké ponožky.

ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 15.07.2010 12:25:10

Jak jsem psala na začátku, chtěla bych si to propojit se sportbandem a mít větší motivaci. Takže by byly lepší Nike, vím že se ten čip dá přidělat na jakékoli boty, ale aby mi to pak nepadalo, nebo nedělalo nějaké problémy.

ok ko
odpovědět

afrikab muž 16.07.2010 15:51:39

>> LuckaB, 15. 07. 2010 12:25:10

Ja mam Nike SportBand a chip nosim v male kapsicce (vyrabi ji treba Nike jako kapsicka na klice ZDE).

Jinak co se tyce botu, doporucuji ti vysetreni nohy (pronace, supinace, atp.) a pak si vyzkouset co nejvice botu muzes.

ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 25.07.2010 19:46:18

Celý víkend jsem sháněla boty! Teď jsem se vrátila domu z úspěšného nákupu – nikdy bych nevěřila, jak je složité koupit boty, které opravdu sedí! Chtěla jsem sice Nike+, ale hodně brzy (po vyzkoušení asi 10ti párů) jsem pochopila, že Nike prostě mít nemůžu – neseděla mi ani jedna bota. To samé New Balance, i přesto, že si je dost lidí chválí – pro mě prostě nejsou 8-O Jediné co šlo, byly Mizuna a Adidasky. Problém byl ovšem sehnat mou velikost :-( Normálně mám 39, tyhle boty jsem potřebovala větší a jako na potvoru zrovna to moje číslo nikde neměli :-( Nakonec jsem sehnala (měli poslední pár) Adidas Kanadia TR 2 :-D Doufám, že po pár km nezjistím, že jsem koupila blbě.

Jo, a čip od Nike+ si dám do kapsičky, jak tu psal Afrikab ;-)

ok ko
odpovědět

afrikab muž 03.08.2010 20:30:09

>> LuckaB, 25. 07. 2010 19:46:18

Nic si z toho nedelej, me taky Nike nesedi…tedy az na Nike Free. Ale to je kapitola sama pro sebe.

ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 05.08.2010 15:24:39

nakonec vůbec Nike+ nebude :-D půjčila jsem si hodinky suntoo s pásem na tepovou frekvenci a zjistila, že je to asi velké mínus Nike+ :-( tak jsem zkoumala Adidas my coach, ale ani to neni to pravé ořechové – takže nakonec to vyhrají zřejmě hodinky suntoo a mobil s gps :-D A motivaci, kterou jsem viděla jako veliké + u Nike+, tak tu mám vlastně ve svém pejskovi, který je náruživý běžec :-D

ok ko
odpovědět

Aura: 119

Celkem 2745 km
Minulý měsíc 115 km
10km: 0:49:37 (2011)
půlmaraton: 1:54:29 (2011)

rach muž 10.08.2010 12:12:51

Ahoj, Suunto schvaluju, aspoň se nemusíš vázat na jednu značku bot. Přesto přidám info že v Hervisu teď vyprodávají Nike Air pegasus 25 (loňský model) za 1500.

Pokud ale laškuješ s GPS přes telefon myslím že lepší než suunto + tlf je garmin foreruner.

hodnocení: -1
ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 11.08.2010 15:18:45

Ahoj, co se týká Hervisu, tak tam mají víc značek v akci, dokonce i Mizuno.

Garmin foreruner – krásné hodinky :-D Ovšem pro mě je finančně výhodnější mobil + suntoo :-| Mohu mít obojí za nákupní cenu, takže jako student volím tuto cestu. Ale kdo ví, třeba jednou :-D Každopádně moc děkuji za tip ;-)

ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 24.09.2010 07:57:09

Novinka (alespoň pro mě :-D). Na Iphone se dá stáhnout aplikace Nike+ a nemusíte mít čip v botě, stačí telefon v kapse ;-)

ok ko
odpovědět

Aura: 1 | Praha 13

Celkem 358 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:52:00

80.honza muž 24.09.2010 12:13:54

co tedy já mohu říct za sebe (nechci dělat reklamu a ani nejsem nějak zatvrzelí na jednu značku) tak já jsem na sobě ještě lepší botu než Nike neměl, perfektně mi drží i v drsnějším terénu.....rád bych někdy zkusil i jinou značku, ale zatim mi jiná tak nesedla,… třeba časem:))

Motto: „Jestli chcete něco vyhrát, běžte 100 metrů. Jestli chcete něco zažít, běžte maraton.“
ok ko
odpovědět

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

LuckaB žena 26.09.2010 13:40:00

>> 80.honza, 24. 09. 2010 12:13:54

každý má jiné nohy, já zkusila od Nike snad všechny modely co jsou momentálně k dostání, od 1500,– do 3500,– a ani jedny mi nesedly :)

ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 16 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.