Ahoj,taky si ho chci pořídit,chci se zeptat,jak jste s tím spokojený?A je ovládání těžké?
Používám Nike+ asi 3–4 týdny. Čip smotaný v takovém nahoře uzavíratelném igelit.pytlíčku a zastrčen pod tkaničky boty. Funguje bez problémů, i bez kalibrace na můj styl běhu ukazuje téměř přesně. Ovládání snad nemůže být lehčí. Prostě pohoda. Po zasunutí do USB se trénink sám nahraje do web Nike+, kde se poprvé registruješ a v USB se sám nabije. Náramek se dá nosit i jako hodinky. Taky ho tak občas nosím, když potřebuju vědět čas. Čip z boty nevyndávám, mám je jen na běh.
potřeboval bych pomoci s kalibrací.Běžel jsem 800m na dráze a nevím jak to mám zkalibrovat díky
>> stefko.snad@seznam.cz, 29. 08. 2010 18:35:08
Postup v angličtině je tady: http://nikerunning.nike.com/…US/help.html
Jinak stačí uběhnout delší než 400m vzdálenost, strčit čip do pc,poté co se objeví rámeček, kliknout na „settings“, následně klikneš na „calibrate“ a v rámečku pod „RUNS“ bys měl mít uběhnutou vzdálenost (můžeš ji i upravit, pokud máš dojem, že nesedí..), dáš „next“, a pak je tam myslím možnost zadat váhu, aby se počítaly kalorie, uložíš a je to. S odchylkami by to mělo být zhruba takhle, už jsem ale dlouho nekalibrovala…:-))
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.