Index » Zdraví, nemoc, bolest » Tréning pri bolestiach kolena

Tréning pri bolestiach kolena

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Aura: 137

Celkem 1812 km
Minulý měsíc 105 km
půlmaraton: 2:05:18 (2011)

Nina H. žena 28.07.2010 01:19:01

Minulý týždeň-vo štvrtok- som bola u ortopéda a zároveň športového lekára s bolesťou kolena pri behu, diagnostikoval mi od námahy jemne vytlačený/ posunutý meniskus. Dostala som doň injekciu a lekár mi odporučil do nedele kľud a chladiť koleno ľadom.Od pondelka mi nakázal 2-fázové tréningy bicykel/beh. V pondelok to bolo v poriadku, na bicykli som prešla len cca 7km, večer som si odbehla bez problémov 5km miernym tempom, vystrečovala sa ale onedlho ma opäť začalo v kolene pichať, v utorok ráno som to cítila cestou zo schodov…V posilovni som si skúsila dať 5km veľmi pomaly, ale po 2,5 km ma koleno bolelo, šla som len na 10 minút na bicykel a cvičiť (nie nohy) na záver som skúsila ísť opäť behať a koleno pri behu vôbec nebolelo, ani večer na prechádzke so psom, pričom keď sa nehýbem, resp. sedím a potom kráčam, v kolene ma pichne…Neviem teda, či pokračovať v tréningu ako mi to odporučil lekár, aj keď to prvých 200–300 metrov trochu bolí alebo prestať, nechcem opäť chodiť za doktorom ak je to len bežná stuhlosť, resp. bolesť po tej injekcii. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Alebo Vám bolesť menisku po injekcii úplne zmizla? budem vďačná za každú radu, 14. augusta by som chcela bežať 1. polmaratón v živote, tak by som rada vedieť, či mám ešte nejakú nádej :(((

hodnocení: 0
ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.