Behej.com
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nike
  • Triexpert
Přihlásit se
Registrovat se
  • Home
  • Články
  • Začátečníci
  • Trénink
  • Závody
  • Vybavení
  • Fotky
  • Fórum
  • Blogy
  • Různé
  • Placené články
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Kdo dělá pružné tejpy v Libereckém kraji?

Kdo dělá pružné tejpy v Libereckém kraji?

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
Statistiky uživatele ve fóru statistiky

Aura: 132

Kateřina G. žena 06.09.2010 13:13:48

Ve středu jsem běhala v lese, uklouzla jsem po kořenu, v podstatě jsem skončila v tomto „postoji“ http://www.fitdock.cz/…ix-novinka-/ , jen jsem se zastavila dlaní o zem a patu jsem měla na zemi a myslela si, že to odneslo rameno a zápěstí. Obojí bolelo, ale do dvou dnů se zotavilo bez potíží. Po „pádu“ jsem doběhla domů (asi 5 km), druhý den jsem běžela ještě 6 km, ale nebylo to ono. Večer jsem měla oteklé koleno, teplé. Začala jsem aplikovat koňskou mast chladivou, pak Via Tromb v kombinaci s Traumaplantem, přes noc koleno volné, přes den stažené obinadlem. Otok odstoupil. Dnes (pondělí) ale stále zjišťuju, že koleno cítím, nebolí neustále, jen při některých pohybech, takových těch rotovacích, kdy se třeba protočím na špičce nohy. Dost mi v koleni křupe, pobolívá na vnější straně od čéšky a zároveň ze zadní strany nohy proti kolenu (nevím, jak správně nazvat). Obvolala jsem některé možné lidi, ale na toho, kdo by uměl tejpy jsem nenarazila. Neznáte někoho v Libereckém kraji, kdo umí tejpovat a byl by ochoten mi pomoci s kolenem? Klidně do soukromé pošty. Díky.

Motto: "Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností." Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
hodnocení: 0
ok ko
odpovědět
26591.

Aura: 43 | Praha

Celkem 144 km
Minulý měsíc 0 km
10km: 0:42:14 (2011)
půlmaraton: 1:39:10 (2010)
maraton: 4:10:03 (2010)

Rico muž 06.09.2010 15:16:13

Když už se tu řeší tejpy, nevíte, zda je možné si na toto udělat nějaký kurz? Aby člověk věděl co a jak? Omlouvám se za OT.

ok ko
odpovědět

Aura: 132

Kateřina G. žena 06.09.2010 15:49:46

>> Rico, 06. 09. 2010 15:16:13 Určitě se na to kurzy dělají, pže jedna fyzioterapeutka ze Semil mi říkala, že tejpy zkoušela jen v kurzu, ale moc se neodvažovala to vyzkoušet na mně.

Motto: "Někdy jsem do snídaně uvěřila třeba v šest nemožností." Královna, Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem, L. Carroll
ok ko
odpovědět

Aura: 0

wireen žena 08.11.2011 12:34:19

Tak přímo v Libereckém kraji nevím, ale tady můžeš najít dobrý e-shop, který se tejpováním zabývá ⇒ tejpování. Myslím, že není takový problém si to objednat přes internet. btw. kurzy tejpování nabízí taky.

ok ko
odpovědět
104.

Aura: 630 | Praha

Celkem 30946 km
Minulý měsíc 339 km
10km: 0:47:15 (2010)
půlmaraton: 1:46:26 (2010)
maraton: 3:46:35 (2012)

mapo žena 08.11.2011 12:50:01

nebo tady http://www.sport3.cz/…aping-temtex Na etriatlonu byly před časem i nějaké ukázky tapingu. V normálních zdravotnických potřebách nemají v tejpech vůbec žádný výběr, o pružných tejpech asi ještě vůbec neslyšeli :-( Jinak já občas chodím k fyzioterapeutce (před důležitými závody), ona mně srovná záda atd. a pak zatejpuje bederní část…Ono by se po srovnávání zad nemělo hned intenzivně sportovat, ale právě ty tejpy to zafixují, podrží a může se hned. Ukazovala nám (bylo nás tam víc na instruktáži), jak se tejpují třeba kolenní vazy, na to si i sama troufnu…Ale záda potřebují nejdřív srovnat (to musí udělat odborník) a pak tejpovat…tejpovat něco ve špatném postavení je kontraproduktivní.

Motto: ------------------ vytrvale jako smrt
ok ko
odpovědět
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Úvod

• Novinky
  • Diskusní fórum
  • Fotky
  • Blogy
  • Různé

Trénink

• Hitparáda
  • Běžecká příprava
  • Zdraví
  • Výživa

Závody

• Termínovka
  • Výsledky
  • Tabulky
  • Žebříček
  • Zahraničí
  • Články

Vybavení

• Poradce
  • Testy
  • Textil
  • Sporttestery

Časopis

• Info
  • Články
  • Prodejní místa
  • Předplatné
  • Bonusy
  • Kalendář
  • Elektronické předplatné

© Behej.com s.r.o., využití obsahu pouze po domluvě s provozovatelem webu - kontaktujte nás
Developed by: Pedrorozenkraft, s.r.o.