Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Palestra Kbelská desítka

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 07.03.2009
Místo: Praha 9 - Kbely
Ročník: 23
Poháry: GP Kolína, SABZO (Cena spolku am. běžců zahr. obchodu)
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 10 km
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: 10km okruh se startem i cílem v ulici Nymburské. Trasa závodu vede po komunikacích směrem na Satalice a dále směrem na Horní Počernice, Radonice a zpět přes Satalice do Kbel. -přihlásit se lze on-line,jsou personalizovaná startovní čísla -premiérově zařazujeme závod mládeže (do 15 let)-trať bude zhruba 3 km Trať bude částečně uzavřena automobilovému provozu(ulice Hornopočernická,Trabantská). Jsou domluveni vodiči na 40 min,45 min a 50min.
Čas prezentace: 8:15 - 9:30
Místo prezentace: v Sokole Kbely, nikoli v prostoru startu a cíle
Čas startu: 10:00
Místo startu: roh ulic Nymburská a Mladějovská (výjezd ze Kbel směrem na Starou Boleslav, vpravo za železničním přejezdem)
Startovné na místě: 100 Kč
Odměny: Každý účastník obdrží tričko od firmy "MIZUNO" a pro vítěze jsou připraveny věcné ceny.
Právně odpovědná osoba za závod: x
Webové stránky: http://kbelska10.palestra.cz
Kontakty: Miroslav Liška, PhDr. Petr Kalenský