Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rychtářská 12°(km) - 1.ročník

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 06.09.2014
Místo: Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem, kraj Ústecký kraj
Ročník: 1
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 12 km
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: Trať povede po Labské cyklostezce. Vybihat i končit se bude v Cyklokempu Loděnice. Celá trať povede po zpevněném povrchu - většinou asfalt.
Další závody: Součástí závodu bude i: Rodinný závod (1 km - startovné 100 Kč za rodinu do 5 členů) Dětský závod (2 km - 7-15 let - startovné 50 Kč)
Další informace o závodě: Během závodu bude zajištěno občerstvení - voda,ovoce. Hlavní závod (12 km - muži/ženy - startovné 100 Kč). Registrace online předem. Pro příchozí možná. Startovné:Rychtářský guláš, nealko nebo alko pivo,občerstvení na trati, dárkové předměty, medaile.
Čas prezentace: do 10:30
Místo prezentace: Cyklokemp Loděnice; preferováno online předem
Čas startu: 11:00,12:00,13:00
Místo startu: Cyklokemp Loděnice Brná - Ústí nad Labem
Startovné na místě: 100 Kč
Odměny: Věcné ceny - peněžní poukázky do Pivovar Hotelu Na Rychtě (možno uplatnit na ubytování a stravování), dárky od sponzorů.
Webové stránky: http://www.pivovarnarychte.cz/cz/akce/rychtarska-12km.html
Kontakty: Jiří Šťovíček
Facebookhttps://www.facebook.com/PivovarHotelNaRychte