Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Brodský Highlander II.

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 13.09.2014
Místo: Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod, kraj Vysočina
Ročník: 2
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 17 km
Povrch: silnice/asfalt, terén
Popis trati: 17 km dlouhá trať startuje v Havlíčkově Brodě a šplhá po asfaltových cestách na úpatí sjezdovky Vysoká. Výstup začíná brodem přes potok pokračuje loukou, lesní, polní a asfaltovou cestou až na vrchol vzdálený 8,5km kde se trasa stáčí zpět na Havl.Brod.
Další informace o závodě: Běh a kolo - střídavý duatlon dvoučlenných týmů. Úkolem týmu je dopravit svůj štafetový kolík na vrchol sjezdovky Vysoká u Havl.Brodu a zpět do cíle. Jeden člen týmu vždy běží, druhý jede na kole. V běhu se střídají dle vlastní strategie.
Čas prezentace: 8:00 - 10:00
Místo prezentace: Plovárenská ulice Havlíčkův Brod
Čas startu: 11:00
Místo startu: Plovárenská ulice
Startovné na místě: 400,- Kč týmové startovné
Startovné předem: 400,- Kč týmové startovné (200,- Kč na jednoho účastníka)
Odměny: CENY: 1.tým získá 2000,- Kč a pronájem vozu Škoda Yeti na víkend, cyklobrašny, prohlídku pivovaru, pláštěnky Shimano 2.tým získá 1000,-Kč, cyklobrašny, prohlídku pivovaru, pláštěnky Shimano, 3.tým 500,-, cyklobrašny, prohlídku pivovaru, pláštěnky Shimano
Poslední vítěz muži: STS Třeběh: 01:01:09
Webové stránky: http://www.kolobezhranic.cz
Kontakty: Leoš Palán
Propozice: brodský highlander_YP4x.JPG , fotka stupne vitezu_W9AY.jpg , IMG_20140712_122357_mse2.jpg
Facebookhttps://www.facebook.com/brodskyhighlander
Fotkyhttp://www.kolobezhranic.hys.cz/foto-12-7-duatlon/