Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

VokoBer(g)

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 31.01.2015
Místo: Teplice, okres Teplice, kraj Ústecký kraj
Ročník: 1
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 24 hodinovka
Popis trati: Vzhledem k k systému závodu (orientační) si každý volí trať sám. Pořadí procházení jednotlivých bodů, včetně cesty mezi nimi je čistě na rozhodnutí každé závodící dvojice.
Další informace o závodě: Start i cíl je na nádvoří hradu Doubravka. Úkolem každé dvojice je projít co největší počet kontrolních bodů v Českém středohoří. Kontrolních míst je celkem 21. Seznam míst s přesným popisem a lokalizací v mapě, včetně souřadnic GPS (je povoleno použití navigace), dostanou všechny dvojice ihned po odstartování závodu. V kontrolních místech se dvojice navzájem vyfotí, aby bylo možno zkontrolovat po návratu, že kontrolní místo společně absolvovala. O pořadí rozhoduje počet kontrol. Při stejném počtu kontrol rozhoduje nižší čas.
Čas prezentace: 8:00 - 9:45
Místo prezentace: Teplice, hrad Doubravka
Čas startu: 10:00
Místo startu: Teplice, hrad Doubravka
Startovné na místě: 800/dvojice
Startovné předem: 600/dvojice
Odměny: pro umístěné diplomy, medaile a věcné ceny.
Webové stránky: http://www.sponateplice.cz
Kontakty: Martin Richter
Propozice: pozvankaV.doc