Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Repechy 22K run

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 12.07.2015
Místo: Prostějov, okres Prostějov, kraj Olomoucký kraj
Ročník: 4
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 22 km
Povrch: silnice/asfalt, terén
Popis trati: Trať je vedena po stezkách a silnici z Prostějova do Repech na Drahanské vrchovině. Uvodních 14 km je vedeno po rovině s mírným kopcem u Plumlovské přehrady, závěr běhu je veden Repešským žlebem, nedotčenou přírodou vojenského újezdu s převýšením 260 m.
Další informace o závodě: Závod je organizován jako amatérský běh pro libovolné účastníky, kteří si chtěji zkusit delší atraktivní běh krásnou přírodou s prijatelným převýšením a zajištěným servisem v podobě občerstvovacích stanic.
Čas prezentace: 08:15
Místo prezentace: Parkoviště před sportovní halou DDM, Olympijská ulice
Čas startu: 09:00
Místo startu: Parkoviště před sportovní halou DDM, Olympijská ulice
Startovné na místě: 100,- Kč
Startovné předem: 80 Kč 130 Kč včetně odvozu zpět do Prostějova (lze zajistit pouze v případě registrace předem, počet míst je omezen)
Odměny: Lahve výběrového vína pro + drobné ceny pro první tři závodníky v kategorii, pamětní medaile pro všechny účastníky
Webové stránky: http://www.mkprostejov.cz/cz/m/zavody-2015/
Kontakty: Maratonský klub Prostějov
Propozice: REPECHY_Mpzt.jpg
Fotkyhttp://www.mkprostejov.cz/cz/m/fotogalerie/gallery/repechy-2...