Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Miřejovický půlmaraton

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 28.07.2012
Místo: Miřejovice, okres Mělník, kraj Středočeský kraj
Ročník: 4
Poháry: Kobras běžecký pohár
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 21,1 km
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: Velmi rychlá rovinatá trať s převýšením 10 m a s naprostou převahou asfaltového povrchu. Po startu od dětského hřiště v Miřejovicích vede trať do Nelahozevsi kolem Elektrárny Miřejovic (která je technickou památkou), přes železný most (z roku 1903) se přesuneme na pravý břeh Vltavy, kolem hotelu Libuše ke campu Obora, dále kolem veltruského zámku Dlouhou alejí do Všestud. Trasa pokračuje přes Dušníky k otočce v Dědibabech. Zpět po stejné trase až do Všestud, zde běžci probíhají celou obcí a do Veltrus se vracejí kolem letního kina. Na 17. kilometru se zahne do zámecké brány a po proběhnutí zámeckým parkem se napojuje na začátku Dlouhé aleje na trasu, kterou běžci proběhnou v opačném směru do cíle v Miřejovicích. Trati Miřejovického půlmaratonu byl dne 10. června 2010 udělen Protokol o změření trati. Měření podle pravidel IAAF/AIMS provedl Ing. Pavel Frček.
Další závody: Miřejovický půlmaraton je závěrečným pohárovým závodem.
Věkové kategorie: lidový běh
Čas prezentace: 8:00
Místo prezentace: Miřejovice okr. Mělník u dětského hřiště
Čas startu: 10:00
Místo startu: Miřejovice okr. Mělník u dětského hřiště
Startovné na místě: 150 - 400 Kč
Odměny: Pro první tři v každé kategorii.
Právně odpovědná osoba za závod: Pepa Burian
Poslední vítěz muži: Kamil Krunka: 1:11:00 (SK Nové Město nad Metují)
Poslední vítěz ženy: Radka Churaňová: 1:22:09 (TJ Lokomotiva Trutnov)
Webové stránky: http://www.mkmirejovice.cz
Kontakty: Pepa Burian
Propozice: Propozice_xNfw.doc