Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Největší barevná běžecká událost na planetě poprvé v Česku

Největší barevná běžecká událost na planetě poprvé v Česku
foto: The Color Run

komerční prezentace | 21.04.2015 | přečteno: 5809×

The Color Run™, také známý jako Pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi, je jedinečný barevný závod, který oslavuje zdraví, pohodu, individualitu a radost s ostatními. Není o výkonu, ale o zábavě. Je to pětikilometrový běh bez měření času, při kterém jsou tisíce účastníků na každém kilometru od hlavy až k patě zasypávány různými barvami.

Až 9 000 běžců se poslední květnovou sobotu postaví na pražském Výstavišti na start nejzábavnějšího běhu v jejich životě. A že jde o akci, která lidi opravdu baví, dokazují počty již uskutečněných závodů po celém světě. Od ledna 2012, kdy The Color Run™ vznikl, proběhlo už více než 300 závodů, kterých se zúčastnily necelé dva miliony lidí.

Barevný běh je hlavně o propojení pozitivní energie a zdravého životního stylu, a tak se v Holešovicích společně sejdou jak zkušení běžci, tak i lidé, kteří 5km trasu běží možná poprvé v životě. Všechny ale spojuje jediné – chtějí se bavit.

Šanci připojit se k závodu The Color Run™ má každý

Barevný běh je pro všechny! Přidat se může kdokoliv, kdo se zvládne dostat ze startu do cíle. Jakým způsobem, to už je na každém z účastníků. Fantazii se meze nekladou, takže se tratí můžete klidně proskákat na jedné noze.

Barevný běh není zapovězený dokonce ani maminkám a tatínkům s kočárky. Naopak, mladé rodiny jsou stejně jako všichni ostatní vítáni, a proto se mohou děti do osmi let přijít na The Color Run™ vyřádit zdarma, samozřejmě v doprovodu někoho dospělého. Podmínku pro vstup s kočárkem si organizátor akce stanovuje jen jedinou – stát se hodně pohodovým rodičem.

Doma budete muset nechat pouze čtyřnohého mazlíčka. Psi ani kočky se totiž závodu zúčastnit nemohou.

Připravit se ke startu, pozor,…

Startovné na akci lze zakoupit online na www.thecolorrun.cz nebo prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal. Společně s nákupem vstupenky se v obou případech účastníci ještě registrují přímo na stránkách www.thecolorrun.cz.

Speciální podmínky pro registraci platí u nezletilých účastníků závodu. Více o těchto podmínkách se dozvíte přímo na stránkách pořadatele v sekci Časté dotazy (dotaz č. 06). Barevný běh počítá jak se zapojením individuálních závodníků, tak se startem celých týmů. Tým musí mít minimálně čtyři členy. Rozdíl mezi těmito dvěma druhy startovného je mimo jiné v ceně.

V ceně startovného je startovní balíček obsahující speciální závodní tričko The Color Run™, 2× The Color Run™ tetování, čelenku The Color Run™, tašku, balíček barev a startovní číslo. Tento set bude účastníkům rozesílán na jejich doručovací adresy po uhrazení startovného. Na místě si jej budou moci vyzvednout pouze běžci ve věku od 9 do 14 let a účastníci s doručovací adresou mimo Českou republiku.

Každý závodník navíc v cíli získá medaili. Tímto gestem pořadatel potvrdí to, co se o závodu The Color Run™ mezi lidmi už dlouho šušká, a to, že v barevném běhu není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!

Třešničkou na dortu báječného barevného dne je The Color Run™ afterparty, která je jen a pouze pro běžce, takže může zafungovat jako další motivace zúčastnit se a pětikilometrovou trasu zdolat.

Barev se účastníci bát nemusí

Barvy vybuchující při The Color Run™ jsou naprosto cool po všech směrech. Nejenže skvěle vypadají, ale jsou také čistě přírodní, tvořeny potravinářským škrobem, a tedy i zdravotně nezávadné.

Z oblečení je závodník snadno dostane, pokud bude chtít. Mnozí si barvy na tričkách budou chtít zanechat jako vzpomínku na barevný závod. V tomto případě stačí jen postříkat octem a přežehlit.

A pokud jsou přece jen věci, na kterých barvu opravdu mít nechcete, pořadatel barevného běhu myslel na všechno a na samotný běh počítá s vytvořením úschovny.