Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte registraci na Urban training zdarma

SOUTĚŽ: Vyhrajte registraci na Urban training zdarma
foto: Urban training

komerční prezentace | 07.05.2015 | přečteno: 4895×

Dámy, nebaví vás přeplněné posilovny, máte rády čerstvý vzduch a chcete si dát pořádně do těla a užít si spoustu zábavy? Urban training je to, co hledáte! Tělo si můžete zpevnit, ať jste kdekoli – s použitím prvků kolem sebe, jako jsou kopce, stromy, lavičky a prolézačky. Potřebujete jediné – dostatek čerstvého vzduchu a cvičení s různými technikami.

Urban training je kombinací tělesného cvičení s kardio, sílou a intervalovým tréninkem. Pojďte si společně s námi zacvičit! Můžeme cvičit právě ve vašem městě.

Každá účastnice obdrží balíček v hodnotě 1052 Kč, v němž najde dámské funkční tričko Kari Traa a energetickou tyčku Raw Bite (100% BIO). Na místě si můžete otestovat běžecké boty La Sportiva a vyhrát dámské sportovní hodinky Polar.

URBAN TOUR:

13.5. Pardubice

27.5. České Budějovice

10.6. Praha

23.9. Karlovy Vary

7.10. Liberec

21.10. Brno


Ve které zemi uspořádala značka Kari Traa svůj první Urban Training?

Své odpovědi zasílejte výhradně prostřednictvím připojeného webového formuláře. Veškeré osobní údaje zůstanou v redakci Běhej.com a budou sloužit jen pro tuto soutěž. Nebudou tedy poskytnuty ani zadavateli inzerce, vyjma kontaktu na vylosovaného výherce či výherkyni. Uzávěrka odpovědí je 12.5.2015