Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Večírek behej.com již tuto sobotu od 16 hodin

Večírek behej.com již tuto sobotu od 16 hodin

Jitka Narovcová | 12.12.2007 | přečteno: 12527×

Dovolujeme si Vám připomenout termín večírku behej.com tuto sobotu od 16 hodin v pražské restauraci Cortéz. Pro neznalé, je to v blízkosti stanice metra B Vysočanská, ulice Freyova 1/12 (budova Vysočanského pivovaru). 

Cesta od metra bude značena (koukejte pod nohy :-) ). Doporučujeme přijít po levé straně ulice a vyhnout se tak staveništi na pravé straně hned u výstupu z metra. U restaurace je možné i parkovat ve dvoře (když bude závora dole, zvoňte). 

Servírován bude přípitek a malé občerstvení, na vlastní útratu je možné využít menu restaurace, případně speciální nabídky přednostně připravených jídel za běžecké ceny :-) 

Svou účast dosud potvrdilo 55 návštěvníků. Jen zopakujeme, že akce je otevřená nejen pro účastníky Poháru behej.com, jehož nejlepší závodníci obdrží během večera věcné ceny. 

Přijďte, ještě jsou volná místa! Kdo jste tak dosud neučinil, avizujte nám svůj příchod (včetně doprovodu) na pohar@behej.com.

Za behej.com děkuje a na vaši návštěvu se těší 

Jitka Narovcová
mobil: 724 244 038