Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Konec strachu ze studené vody! Neopren Helix Thermal je řešením

Konec strachu ze studené vody! Neopren Helix Thermal je řešením
foto: blueseventy

komerční prezentace | 10.03.2016 | přečteno: 7741×

Skok do ledové vody vám může skutečně vyrazit dech. Pokud do ní ale skočíte v tom nejlepším, co je na světovém trhu k dispozici, bude se vám plavat mnohem snáze! HELIX THERMAL je odvozen od čtyř generací tohoto svého jmenovce a byl upraven speciálně pro mimořádně studenou vodu nebo pro ty, kteří jsou prostě méně otužilí a extrémní chlad snášejí hůře.

Samozřejmostí zůstává bezkonkurenční anatomické tvarování a jedinečná elasticita a životnost. Celý oblek je zevnitř potažen zirkoniovou vrstvou, která výrazně zvyšuje jeho hřejivost. Přesto je stále velmi lehký a pružný. Všechny švy jsou trojité, zaslepené a přelepené na místech, kde by potenciálně mohlo dojít k odřeninám.


OBJEDNÁVKY NA PETR@VABROUSEK.CZ, PORADÍME S VÝBĚREM SPRÁVNÉ VELIKOSTI


ZIRKONOVÁ VRSTVA

Celý oblek je zevnitř opatřen zirkonovou vrstvou, která nejen zabraňuje tepelný ztrátám,ale také snižuje nasákavost materiálu, takže oblek zůstává lehčí.

PLÁSTVOVÝ ZÁBĚROVÝ PANEL NA PŘEDLOKTÍ

Je celý z neoprenu aby se tak zvýšil hřejivý efekt a ztráty energie.

UZÁVĚRY

Také tento oblek používá velmi kvalitní zipy a nově přidává pohodlnější tvarování v oblasti krku.

TST TECHNOLOGIE

Známé modré panely z Helixu byly vylepšeny o stříbrné Yamamoto 40. Byly eliminovány švy na zádech, což umožňuje větší celkovou elasticitu obleku.

FIT PANELY

Podle těla vytvarované 3 mm silné boční panely se vhodně doplňují se silnější hrudní a zádovou částí a vylepšují tak polohu ve vodě a usnadňují rotaci.

VO2 HRUDNÍ PANEL

Nově vytvarovaný dvojdílný hrudník umožňuje bezproblémový nádech aniž by jakkoli snižoval nadnášivost a přilnavost obleku.

NADNÁŠIVOST

Helix je konstruován z velké většiny z 5mm neoprenu nejvyšší kvality Yamamoto Aerodome tak, že výrazně zvyšuje polohu nohou při plavání a pomáhá k účinné poloze “plavání z kopce”.

ŽENSKÉ SPECIFICKÉ VELIKOSTI

Tak jako všechny neopreny Blueseventy i Thermal Helix nabízí celou škálu specifických ženských velikostí.

CENA: 16990,– Kč (levněji než u výrobce!!!)

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 10.03.2016 09:55:37

Skok do ledové vody vám může skutečně vyrazit dech. Pokud do ní ale skočíte v tom nejlepším, co je na světovém trhu k dispozici, bude se vám plavat mnohem snáze! HELIX THERMAL je odvozen od čtyř generací tohoto svého jmenovce a byl upraven speciálně pro mimořádně studenou vodu nebo pro ty, kteří jsou prostě méně otužilí a extrémní chlad snášejí hůře.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.