Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour rozběhne Plzeň s Kohákem a tisícovkou hobíků

ČEZ RunTour | 09.08.2016 | přečteno: 1727×

Mlýnská strouha bude po roce opět plná běžců. Právě tady, na okraji plzeňského starého města, bude stát zázemí populární běžecké série RunTour, která se bude konat v Plzni v sobotu 20. srpna. Pořadatelé hlásí přes tisíc registrací, ale zároveň upozorňují. „Zvýšili jsme mírně kapacitu, pořád je tak možné se hlásit.“ Rozběhnete s nimi Plzeň?

Pokud ano, potkáte na trati například herce a baviče Kubu Koháka, známé tváře televize Nova nebo osobnosti ze sportovního světa. Závod bude navíc v úzké spolupráci s Olympijským parkem, který bude stát nedaleko, doprovodným programem se tak akce vhodně doplní. „My budeme mít v zázemí tradičně dětský koutek s hlídáním dětí a vystoupení hudební skupiny Liwid,“ upozorňuje tiskový mluvčí série Richard Valoušek.

Jak už je na RunTour zvykem, během dne proběhne autogramiáda osobností a také celá řada závodů. První na trať vyrazí děti, a to na 500 a 1 000 metrů. „Zúčastnit se může jakékoliv dítě do 15 let. Chybět nebudou ani zrakově postižení běžci z Nadace Leontinka, které do cíle doprovodí dobrovolní traséři,“ vysvětluje Valoušek a nezapomene připomenout charitativní myšlenku RunTour.

„Z každého startovného věnujeme 50 Kč právě na konto zrakově postižených běžců. Loni jsme darovali Nadaci Leontinka milion korun, letos chceme toto číslo ještě zvýšit,“ má jasno Valoušek. O kolik se to podaří, záleží i na vás, běžci. Dospělé závody mají kapacitu 1 450 běžců, pět set mít je stále volných. RunTour v Plzni vybíhá v sobotu 20. srpna a vy můžete být u toho. Stačí se včas zaregistrovat na webu www.run-tour.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 11.08.2016 21:59:12

Mlýnská strouha bude po roce opět plná běžců. Právě tady, na okraji plzeňského starého města, bude stát zázemí populární běžecké série RunTour, která se bude konat v Plzni v sobotu 20. srpna. Pořadatelé hlásí přes tisíc registrací, ale zároveň upozorňují. „Zvýšili jsme mírně kapacitu, pořád je tak možné se hlásit.“ Rozběhnete s nimi Plzeň?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.