Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Máte přehled o domácích závodech? Staňte se reportéry!

Máte přehled o domácích závodech? Staňte se reportéry!
foto: Zdenek Krchák

behej.com | 11.05.2017 | přečteno: 4847×

Chceme dále rozšířit náš redakční tým a posílit hlavně zpravodajství z domácích závodů! Cestujete rádi za běžeckými či triatlonovými závody a kde se něco šustne, tam musíte být a o tom vědět? Neláká vás jen vysedávat u webu či na FB a chcete mít vše z první ruky? Umíte se ptát a nebojíte se oslovit i známé osobnosti? Pak hledáme právě vás!

Rádi bychom byli redakčně blíže dění, ať už se jedná o silnici, terén, hory či dráhu. Je nám jedno, zda jsi dáma nebo muž, zda mladík nebo ostřílený borec. Preferujeme kandidáty s novinářskými zkušenostmi, citem pro jazyk český a solidní angličtinou. Pochopitelně je nutné vědět něco o běhání, takže jestli jste začali běhat a objíždět závody letos či loni, ještě to není ono a dejte tomu více času, než se nám ozvete. Jste-li naopak dlouhodobějšími pozorovateli dění, neváhete!

Pište prosím na radek@behej.com a připojte pár informací o sobě (zejména odkud jste a jaký akční rádius pro reportování máte) a sdělte i něco o své sportovní i žurnalistické minulosti a přítomnosti.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 29.03.2017 16:54:01

Chceme rozšířit náš redakční tým a posílit zpravodajství z domácích závodů! Cestujete rádi za běžeckými či triatlonovými závody a kde se něco šustne, tam musíte být a o tom vědět? Neláká vás jen vysedávat u webu či na FB a chcete mít vše z první ruky? Umíte se ptát a nebojíte se oslovit i známé osobnosti? Pak hledáme právě vás!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.