Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour v Ústí ovládli Saji Abdelkabír a Tereza Čapková

RunTour v Ústí ovládli Saji Abdelkabír a Tereza Čapková
foto: Run Tour

ČEZ RunTour | 13.05.2017 | přečteno: 2107×

Na RunTour si zaslouží ocenění naprosto každý, kdo se rozhodne vydat na trať. Přeci jen pro velkou část startovního pole je to první běžecký závod v životě. Je ale potřeba umět ocenit i ty nejlepší, i když na RunTour dostává vítěznou medaili každý.

Maročan Saji Abdelkabír žijící dlouhodobě v České republice obhájil vítězství z loňské RunTour v Ústí nad Labem a zatím na severu Čech nenašel přemožitele. Mezi ženami se radovala Tereza Čapková. Ta se na startu RunTour objevila teprve podruhé, ale na trati si počínala naprosto zkušeně.

31:40 minuty, to je čas vítěze na 10 km, nejrychlejší žena byla v celkovém pořadí pátá, když zaostala o 4:18 minuty. „Oba to jsou skvělé výsledky a řadí se k těm nejlepším, které jsme na RunTour mohli vidět,“ potvrzuje tiskový mluvčí série Richard Valoušek.

Spokojeni byli i oba vítězové. „Pro mě je RunTour srdcová záležitost, vždy si to užívám. Dnes jsem cestoval na závod vlakem a celý den pojal jako běžecký výlet. To je přesně smysl RunTour. Moc si to užívám. Vítězství je pro mě příjemný bonus,“ přiznává Maročan Saji. Úsměv na tváři nechyběl ani nejrychlejší ženě. „Vždy to může být trošku rychlejší, ale RunTour není ani tak o časech, jako o zážitcích a těch si domu odvážím spousty. Poprvé jsem běžela minulý rok v Plzni, teď zkusila další běh a je to vážně skvělé, člověk se díky spokojeným lidem kolem hrozně uvolní.“

Pokud by vás zajímali další výsledky včetně vítězů jednotlivých kategorií a závodu na 5 km nebo dětských běhů, podívejte se na web www.run-tour.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 13.05.2017 20:24:31

Na RunTour si zaslouží ocenění naprosto každý, kdo se rozhodne vydat na trať. Přeci jen pro velkou část startovního pole je to první běžecký závod v životě. Je ale potřeba umět ocenit i ty nejlepší, i když na RunTour dostává vítěznou medaili každý.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.