Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

IRONMAN HAVAJ: Hlasujte, jaké ironmanské kolo se vám líbí nejvíc

IRONMAN HAVAJ: Hlasujte, jaké ironmanské kolo se vám líbí nejvíc
foto: archiv

Michal Piloušek | 14.10.2017 | přečteno: 5425×

Už dnes vyrazí skupina Čechů do závodu na Big Islandu. Někteří nám zaslali také fotky svých kol, takže si představme super stroje, které borce povezou po Queen Kahumanu Highway. Pokud jsme někde z fotek špatně rozpoznali některé nuance, tak se omlouváme. Musíme říct, že je opravdu na co koukat. Na Havaj se prostě nejezdí s Favoritem. Které kolo se líbí nejvíc vám? Dejte mu hlas v naší anketě.

Jarda Hýzl – Cannondale Slice

Jarda vyráží do závodu na svém oblíbeném Cannondale. Zvolil aktuální model Slice, který nejen že je aerodynamický, ale také opravdu pohodlný. Přehazování zajišťuje elektrická sada Shimano Ultegra Di2. Zapletená kola jsou Equinox Flow X, výška 80 mm, osazeny galuskami Continental. Tovární díly jsou nahrazeny klikami FSA SLK, pedály LOOK a hrazdou Vision TriMax.


Helena Kotopulu – Sobato TTA

Helena pojede na méně známém italském kole Sobato, které osadila sadou Shimano Dura Ace Di2. Zapletená kola Equator mají výšku 50 mm přední a 80 mm zadní. Kokpit zajistila přímo firma Sobato, sedlo Fi:Zik a galusky Tufo.


Petr Lukosz – Trek Speed Concept 9

Petr vyráží na špičkovém modelu Trek Speed Concept na sadě Shimano Dura Ace Di2. Co se týče hrazdy a sedla logicky Petr využívá špičkové komponenty korporátní firmy Bontrager. Zapletená kola jsou téhož výrobce Aeolus 9 – tedy výška 90 mm na předním i zadním kole. Pedály jsou Schimano Dura Ace.


Roman Procházka – Ventum One

Krásné nové kolo Ventum pojede Roman Procházka. Nevšední design doplňují ty nejlepší komponenty na trhu – kompletní sada Dura Ace Di2, karbonová kola Enve Ses 7.8 (přední 71 mm, zadní 80 mm), firemní Ventum kokpit a sedlovka nebo ložiska a kladky inovátorské firmy Ceramic Speed.


Roman Malivánek – Scott Plasma

Další super stroj v naší představovačce. Plasma je nejvyšší model americké firmy a Roman navíc sáhnul po TOP specifikaci a servisu špičkové firmy Bicycle Café. Řazení obstarává bezdrátová sada Sram eTap, kliky dodal Rotor 3D, kokpit Profile Design a pedály SpeedPlay. Jen disk na fotce z Rothu bude muset nahradit druhé zapletené kolo, Roman pojede na kolech Enve 7,8.


Martin Polesný – Canyon Speedplay CF

Martin pojede na německém Canyonu na elektrické Ultegře. Kola dodal Fulcrum řady RED, výška ráfků 80 mm. Kokpit i sedlovka jsou tovární Canyon, který spolupracuje s Ergonem na gripech. Sedlo, pokud nás zrak neklame, je Fi:Zik Mystica.


Petr Soukup – Quintana Roo PR6

Kultovní americkou značku zaměřenou na triatlon zvolil letos Petr Soukup, na vrcholném modelu PR6 najdeme elektronickou sadu Ultegra Di2, kliky FSA SLK, řídítka a nástavce Profile Design, hydratační systém od stejné značky nebo pedály Shimano. Pro Konu Petr zvolil kola anonymního čínského výrobce.


Jan Strangmüller – Trek Speed Concept 9

Honza jako druhý Čech sáhnul po nejvyšším modelu Treku pro časovku. Firemní kokpit a sedlovku doplňuje elektrická sada Dura Ace s klikami Rotor 3D. Honza naplno využívá možnosti úschovných boxů Treku, za sedlem jsou uloženy pomůcky pro opravu defektu a v boxu na rámové trubce se ukládají gely a tyčinky. Zapletená kola HED, která jsou na fotce, pro závod nahradí Bontrager Aeolus s výškou ráfků 70 mm vepředu a 90 mm vzadu. Mimochodem s tímto kolem jste se mohli setkat i v reportu z výstavy For Bikes, kde bylo vystaveno na stánku Treku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Pilda Michal muž 14.10.2017 10:04:53

Už dnes vyrazí skupina Čechů do závodu na Big Islandu. Někteří nám zaslali také fotky svých kol, takže si představme super stroje, které borce povezou po Queen Kahumanu Highway. Pokud jsme někde z fotek špatně rozpoznali některé nuance, tak se omlouváme. Musíme říct, že je opravdu na co koukat. Na Havaj se prostě nejezdí s Favoritem. Které kolo se líbí nejvíc vám?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.