Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pět desítek běžců přiběhlo očesat Craftovník Běhej.com

Pět desítek běžců přiběhlo očesat Craftovník Běhej.com
foto: archiv Běhej.com

behej.com | 28.10.2017 | přečteno: 5493×

Ani vítr a chlad neodradil pět desítek běžců z Prahy a blízkého okolí od šance otrhat si náš strom Craftovník! Speciální promo akci ve spolupráci se značkou Craft jsme uspořádali v pátek navečer a protáhla se hluboko do noci!

Nejprve jste týden sbírali indicie a tipovali, kdeže onen netypický strom roste a kdy že bude plodit funkční trička švédského výrobce. V pátek jsme se k němu společně vydali z tramvajové zastávky na Barrandově, kde se dvakrát týdně scházíme k výběhů do přilehlého Prokopského údolí. Další pak dorazili na místo z dalších směrů, abychom vytvořili početnou skupinu a začali losovat, kdo si půjde utrhnout některý z výrobků jako první.

Opravdový chlad a rychle padající tma sice nedovolily zdržet se dlouho v údolí, nicméně s již menší skupinkou jsme odkráčeli do nedaleé hospůdky s krbem a dotáhli akci do konce. :)

Díky všem, kteří se na akci podíleli, zejména firmě Vavrys, českému distributorovi značek Craft, Inov8, Orbea, Silva a Didriksons ad.. Díky i vám všem, kteří jste přes nepřízeň počasí dorazili. Podobné setkání jsme určitě neuspořádali naposledy!!!


Říká se mu Craftovník. Zvěsti o něm se poprvé objevily někdy před 40 lety. Nikdo vlastně neví, jak vypadá. Nikdo ani neví, kde roste. To všechno až do chvíle, než jednou jedinkrát za svůj život rozkvete, aby nakonec vydal ty nejpodivnější plody, které kdo kdy spatřil. Jsou lidé, kteří tomu všemu věří. Jsou lidé, kteří přísahají, že strom viděli. A jsou prý mezi námi i ti, kteří jako vzácný poklad uchovávají jeho semena.

Patříme k nim. Více než čtvrt století. Je to už dávno, co jsme se rozhodli ukázat, že tento příběh není jen legendou. Na čtyřiceti místech Čech, Moravy i Slovenska jsme semena Craftovníku zaseli. Starali se, hlídali je a chránili. Podařilo se. Přišlo jaro, na které jsme netrpělivě čekali. Naše Craftovníky rozkvetly. Kde přesně jsou? To zatím neprozradíme. Všechno má svůj čas. Bude trvat ještě několik týdnů, než plody všech stromů pomalu dozrají. Ale až se to na konci léta stane, budeš moci být u toho a z Craftovníku ochutnat.

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 20.10.2017 14:03:57

Chcete být mezi těmi, kteří se s námi příští týden zdarma oblečou do funkčního prádla značky Craft? Sledujte náš web i FB a buďte včas při tom! Již v pondělí odhalíme první indicii vedoucí ke stromu Craftovníku!!!
Odkaz na článek

avatar

Praha

10 km: 0:29:57 (1992)

Trepifajxl muž 24.10.2017 19:31:39

bože to je trapárna

Motto: není důležité zúčastnit se, ale vyhrát!
avatar

michal.sedivy muž 26.10.2017 09:48:56

Jé to je dobrý, návrat do mého mládí.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.