Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ALPA bude i v letošní sezoně součástí řady běžeckých akcí

ALPA bude i v letošní sezoně součástí řady běžeckých akcí
foto: RunTour

komerční prezentace | 02.04.2018 | přečteno: 3000×

Také v letošním roce bude pokračovat společnost ALPA a.s. v úspěšné spolupráci na běžeckých akcích po celé republice. Výrobky legendární značky si také letos, podobně jako loni, budou moci doslova na vlastní kůži vyzkoušet například tisíce účastníků seriálu běžeckých závodů Česká pojišťovna RunTour 2018.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s tradiční českou značkou, kterou ALPA bezesporu je. Jejich sportovní řadu výrobků jistě ocení nejen tzv. hobíci, ale splňuje i ty nejvyšší nároky špičkových běžců, kteří se našich závodů účastní. Jedním z nich je pravidelný vítěz a náš tradiční účastník Vítek Pavlišta, nebo některé známé osobnosti věnující se běhání, jako je například herec a moderátor Dalibor Gondík,“ komentuje úspěšnou spolupráci Nikola Mráčková z organizačního týmu RunTour.

Užít si přípravky ALPA mohou zájemci z řad běžců tohoto seriálu na masážních lůžkách přímo pod rukama zkušených a zručných nevidomých masérů z Nadace Leontinka, která se věnuje práci se zrakově postiženými a s RunTour spolupracuje již pátým rokem.

Tradiční značka s modrožlutým logem ve znaku bude opět provázet také drsnější sportovní soutěž Gladiator Race. Tam má výrobce tradičních masážních přípravků překážku spočívající v přenášení modrých sudů. Již tradičně nebude ALPA chybět také na Blanenské desítce, v rámci níž opět chystá vlastní Běh s Alpou určený především pro rodiny s dětmi, které po jeho absolvování obdrží tradiční výrobek v netradičním provedení – medaili z perníku ve tvaru francovky.

ALPA bude vidět také hned na čtyřech běžeckých závodech v sousedním Slovensku. Tím nejbližším bude 7.4. Bratislavský maraton, Karpatský triatlon a DM Běh pro ženy. Podobně jako loni se ALPA představí také na jednom ze závodů série Kolo pro život 11. a 12. srpna v Novém Městě na Moravě.

„Na všech těchto akcích si běžci, případně cyklisté, budou moci zdarma vyzkoušet naše produkty a poté si je případně zakoupit za zvýhodněných podmínek v našem prodejním stánku,“ doplňuje obchodní referent ALPA a.s. Ing. Václav Novotný.