Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Babický trail chystá handicapový start a láká na vyšší výhry

Babický trail chystá handicapový start a láká na vyšší výhry
foto: Martin Přibyl

Petr Říman | 23.07.2018 | přečteno: 3426×

Pořadatelé Babického Trail 1/4 Maratonu, který se koná 22. září, se rozhodli vyzkoušet novinku vídanou spíše na velkých městských maratonech. Ženy zde vystartují o 5 minut dříve než muži. Tento čas totiž přibližně odpovídá průměrnému rozdílu mezi prvním mužem a ženou v posledních třech ročnících závodu. Krom vítězného muže a ženy bude tedy vyhlášen i ten, kdo první protne cílovou pásku.

Dalším lákadlem určeným pro elitní běžce je výše odměn pro první tři muže i ženy. V obou případech je výše odměn za první místo 5000 Kč, za druhé 3000 Kč a za třetí místo 1000 Kč. Prémie za překonání traťového rekordu mužů (36:46) a žen (41:45) činí 1000 Kč.

Odměny čekají také vítěze jednotlivých věkových kategorií. Stejně tak jako v předchozích letech budou vyhlášeni i vítězové kategorií Běžci s knírem, Na Krupičku a Na boso (nebo v pětiprsťácích).

Pořadatelé upozorňují, že závod má omezenou kapacitu, registrace předem byla spuštěna zde.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

p30etr muž 23.07.2018 17:25:32

Pořadatelé Babického Trail 1/4 Maratonu, který se koná 22. září, se rozhodli vyzkoušet novinku vídanou spíše na velkých městských maratonech. Ženy zde vystartují o 5 minut dříve než muži. Tento čas totiž přibližně odpovídá průměrnému rozdílu mezi prvním mužem a ženou v posledních třech ročnících závodu. Krom vítězného muže a ženy bude tedy vyhlášen i ten, kdo první protne cílovou pásku.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.