Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Kvůli bolavé achilovce Eva Vrabcová vynechává i New York Marathon

Kvůli bolavé achilovce Eva Vrabcová vynechává i New York Marathon
foto: Zdenek Krchák

Radek Narovec | 18.10.2018 | přečteno: 3394×

Držitelka českého rekordu v maratonu a v současnosti nejlepší česká vytrvalkyně Eva Vrabcová Nývltová ve čtvrtek oznámila na sociálních sítích, že pro potíže s achilovkou se musí odhlásit z listopadového maratonu v New Yorku. Loni zde skončila sedmá, když se celý závod držela na špici.

„Dělala jsem, co bylo v mých silách, ale bohužel se musím odhlásit. Moje achilovka mi dala stopku,“ uvedla v kratičkém komentáři k fotce na Instagramu, na níž má levé chodidlo obvázané.

Česká závodnice vynechala už start na půlmaratonu v Ústí nad Labem. „Moc mě mrzí, že nemůžu startovat. Od Berlína mě trápí achilovky a při Birell Grand Prix mě to hodně limitovalo. Rozhodla jsem se dát tělu čas plně se regenerovat, aby se z toho nestaly chronické potíže a aby běh pro mě byl stále radostí a ne překonávání bolesti. Přeci jen bych se chtěla stále posouvat dál,“ okomentovala v září svou neúčast v severočeském měs­tě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 18.10.2018 17:45:45

Držitelka českého rekordu v maratonu a v současnosti nejlepší česká vytrvalkyně Eva Vrabcová Nývltová ve čtvrtek oznámila na sociálních sítích, že pro potíže s achilovkou se musí odhlásit z listopadového maratonu v New Yorku. Loni zde skončila sedmá, když se celý závod držela na špici.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.