Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vrchaři ozdobí účastí Park Race v pražské Šárce

Vrchaři ozdobí účastí Park Race v pražské Šárce
foto: Prague Park Race

tisková zpráva | 19.05.2019 | přečteno: 5175×

Druhý závod ze série La Sprotiva Prague Park Race se poběží v Divoké Šárce v sobotu 8. června. Opět nabídne dvě tratě, hlavní na 14 kilometrů a kratší na 8 kilometrů. „Závodníci si trasy chválili, takže jsme na nich nic neměnili“, shrnuje za pořadatele Roman Skalský. Na všechny, včetně dvou elitních domácích vrchařů, tak znovu čeká závěrečný výběh od Čertova Mlýna.

Kromě vrchařské prémie v závěru závodu si ale závodníci užijí především to nejhezčí z krásné skalnaté lokality kousek od stanice metra Nádraží Veleslavín. Celé údolí Divoké Šárky lemují vysoké skály, mezi nimiž protéká Šárecký potok. Přírodní park je plný lesů i luk, širokých cest i úzkých pěšinek, střídají se kopce a seběhy.

Start závodu je od 10:45 v kempu Džbán, před nímž mohou pohodlně zaparkovat ti, kteří nevyužijí blízké MHD. V cíli po vyhlášení čeká bohatá tombola, kde se kromě tradičních hodnotných věcí od partnerů bude nově losovat i soudek piva.

Po vyprodaném závodě v Průhonickém parku je do Šárky přihlášeno už téměř 250 běžců. Mezi nimi najdeme i loňského vítěze Honzu Janů, který bude bojovat o víkendu v Jánských Lázních o další mistrovský titul v běhu do vrchu. Mezi ženami zatím potvrdila účast Pavla Schorná, která bude chtít také zabojovat na následujícím MČR v běhu do vrchu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 21.05.2019 08:14:40

Druhý závod ze série La Sprotiva Prague Park Race se poběží v Divoké Šárce v sobotu 8. června. Opět nabídne dvě tratě, hlavní na 14 kilometrů a kratší na 8 kilometrů. „Závodníci si trasy chválili, takže jsme na nich nic neměnili“, shrnuje za pořadatele Roman Skalský. Na všechny, včetně dvou elitních domácích vrchařů, tak znovu čeká závěrečný výběh od Čertova Mlýna.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.