Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhej lesy: Šest důvodů, proč si zaběhnout Brdy

Běhej lesy: Šest důvodů, proč si zaběhnout Brdy
foto: RAUL

Běhej lesy | 12.07.2019 | přečteno: 4170×

Stále váháš, jestli se vypravit do Skořice a zaběhnout si pátý závod seriálu Běhej lesy? Máme pro tebe šest důvodů, proč Brdy určitě nevynechat.

Nedotčená příroda

To by snad ani nebyl závod Běhej lesy, kdyby tě nevzal na krásné místo. A bývalý vojenský újezd rozhodně má co nabídnout. Máš tak příležitost proběhnout se po mnoho let nedostupnou oblastí a objevit krásy CHKO Brdy.

Co by kamenem dohodil

Téměř nedotčená příroda na tebe čeká zhruba půl hodinky cesty z Plzně nebo lehce přes hodinku jízdy z Prahy. Rozhodně se neboj využít i naší Spolujízdu, kromě skvělého pocitu, že šetříš přírodu, můžeš získat i nové běžecké přátele.

Bude o tebe postaráno

Co všechno zahrnuje tvoje přihláška? U startovního čísla to rozhodně nekončí. Originální dřevěná medaile z topolového dřeva, SMS s výsledným časem hned v cíli, celá řada fotografií ke stažení nebo rovnou vytištění ještě přímo v zázemí. A taky startovné zahrnuje šatny, úschovny zavazadel či kol (a nebo i dětí), zdravotnickou službu a občerstvení jak na trati, tak v cíli. U nás se budeš mít jako v bavlnce.

Každý si přijde na své

Vyber si mezi 22 km či 11 km podle toho, na co se cítíš! Obě trasy tě zavedou na bývalé cvičné střelnice nebo k hrázi Padrťských rybníků. Máš radši týmové sporty? Tak spoj síly a vytvoř tandem nebo rovnou celý SlowMotion tým. Protože sdílená radost z pohybu je rázem násobná! Vzít s sebou můžeš i svoje ratolesti, pro které je nachystán závod na 500 m nebo 1 km.

Atmosféra na jedničku

Skvělí lidé připraveni užít si společně závod, dobrá nálada a zdravá soutěživost. To je kombinace, kterou nedokáže zastavit ani případná nepřízeň počasí! Zároveň ti doporučujeme se přihlásit s kamarádem nebo třeba svojí drahou polovičkou, budete tak mít startovné každý o stovku výhodnější.

Veselo na trati i v zázemí

Pokud s sebou vezmeš doprovod, nemusíš mít strach, že by se v zázemí nudil, zatímco ty budeš na trase. Naši partneři si pro závodníky i jejich blízké připravili plno aktivit, které tě zaručeně zabaví. A tradičně se můžeš zúčastnit pozávodní tomboly, jejíž hlavní cenou je horské kolo značky Scott od Endorphin Republic.

Nalákali jsme tě? Tak neváhej a přihlas se teď a tady. Těšíme se na viděnou v Brdech!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 12.07.2019 09:44:26

Stále váháš, jestli se vypravit do Skořice a zaběhnout si pátý závod seriálu Běhej lesy? Máme pro tebe šest důvodů, proč Brdy určitě nevynechat.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.