Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

<em>Behej.com nabízí nový produkt: eTrenýrky</em>

behej.com | 01.03.2007 | přečteno: 6133×

Není to tak dávno, co superšpičkový server (největší český běžecký web a portál a sajta v Evropě) na­bídl eTrénink ultrabezecka Miloše Škorpila a je zde produkt nový a vskutku unikátní: eTrenýrky. O co jde a kolik to stojí?

„Kdykoliv lehce pošimrám anaerobní práh, musím tak na 15 minut na WC,“ svěřil se nám nedávno se svými problémy jeden z brněnských borců. To nás přivedlo k myšlence revolučního výrobku pro všechny běžce, kterým je při závodě líto ztráty doslova každé vteřiny.

Německý institut molekulární chemie (IONT) vyvinul přímo na zakázku Behej.com kvalitní vševstřebávající textilii, kterou šikovné asijské šičky z Liberecka spíchly do moderních přiléhavých jégrovek se čtyřmi proužky.

„Ani po opakovaném použití se nemusí prát a cítím se v nich v naprostém suchu i na 148. km,“ zhodnotil kvalitu eTrenýrek zkušený obíhač středoevropských zemí M.Š.

„Je to naprostá pí.....a,“ doplnil jeho věčný souputník M.H., známý svým vytříbeným jazykem.

Ano, s tímto špičkovým produktem můžete své anaerobní prachy šimrat i těžce a stále máte pocit bezpečí.

eTrenýrky budou nyní testovány i na něžném pohlaví (v běžeckém pelotonu). Než budou nasazeny do komerční nabídky eHypermarketu, je třeba doladit některé drobné problémy. 

Několik dobrovolných testerů si například stěžovalo na ztrátu peněz zastrčených do vnitřní kapsičky. A to i přesto, že byli na vševstřebávavost eTrenýrek předem upozorněni.

Výrobce špičkového GPS zařízení, firma Sahar, již kontaktovala Behej.com s nabídkou montáže speciálního mikroradaru přímo do eTrenýrek, který by online přenášel veškeré informace o běžci na veřejně dostupnou internetovou stránku, včetně obrazu. Údajně tak chce hodit rukavici nejpopulárnějším porno stránkám, které poslední dobou nepřenášejí zhola nic.

Do slibně se rozvíjejícího projektu se však nedávno vložil Úřad na ochranu osobních údajů, požadující přednostní přístup k datům a jejich validaci před umístěním na web. Behej.com se sice pokusilo úředního šimla odehnat nabídkou kvalitního ranního běhu, ten však reagoval požadavky novými a přivodil tak týmu Behej.com nekvalitní noční spánek.

Tak uvidíme, držte nám palce. Pevně věříme, že eTrenýrky se stanou hitem a na konci listopadu je budeme moci předat nadšenému vítězi jubilejního prvního ročníku Poháru Behej.com.

P.S.: eTrenýrky jsou nevhodné na stírání potu z jakékoliv části těla!