Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běh za sedmizubým hřebenem: Tip na rodinný výlet

Běh za sedmizubým hřebenem: Tip na rodinný výlet
foto: www.behzasedmizubymhrebenem.cz

behy.cz | 26.03.2011 | přečteno: 3470×

Po loňské podařené premiéře se i letos uskuteční v jihomoravských Boskovicích o první květnovou neděli sportovní slavnost s takřka pohádkovým názvem Běh za sedmizubým hřebenem. Krásné prostředí u Blanska je tou nejlepší pozvánkou pro celé rodiny, jak strávit víkend sportem a mezi dobře naladěnými lidmi.

V roce 2010 se začala psát nová tradice sportovně kulturní akce na Boskovicku. Našim cílem je pořádat sportovní akci s kulturním programem pro celou rodinu. Dopoledne si zaběhají děti od předškolního věku až po starší žáky a žákyně. V odpoledních hodinách startují běhy pro širokou veřejnost bez omezení věku.

Prvním z nich se poběží HOBBY BĚH na 1600 metrů, který začíná a končí na Masarykově náměstí, je určen všem kteří neběhají, ale chtějí si tento den aktivně užít. Ve 13:20 startuje nově zařazený běh na čtyři kilometry. Tímto vycházíme vstříc ženám a studentům, ale i těm kteří si letos ještě netroufnou na hlavní závod. Běh je veden ulicemi města a start a cíl je na Masarykově náměstí.

Sportovní část dne je zakončena hlavním během na 10,5 kilometru v 15:20, který se startuje na Masarykově náměstí, je veden ulicemi města, dále pokračuje směrem k westernovému městečku, arboretu Šmelcovna a následně se ulicemi města vrací zpět na Masarykovo náměstí, kde je cíl.

Loňské premiéry (hlavního závodu) se zúčastnilo 150 závodníků a pro vítězství si přijela ikona českého vytrvalostního běhu, Dan Orálek.

Veškeré informace o přesné trase a profilu tratě naleznete na www.sportujsnami.cz. Sportovně kulturní akce Běh za sedmizubým hřebenem začíná slavnostní zahájením v 9:00 a na závěr vystoupí skupina Žlutý pes s Ondřejem Hejmou. Po celý den probíhá doprovodný kulturní a sportovní program pro širokou veřejnost, přijeďte s celou rodinou a věříme, že se nudit doopravdy nebudete.

On-line registrace je již spuštěna a naleznete ji na www.sportujsnami.cz. Registrace předem nejen pomůže pořadatelům, ale i účastníkům zajistí výhody v ceně startovného, funkčního trička a dalších drobností.


ONLINE REGISTRACE

WEBOVÉ STRÁNKY ZÁVODU

PODROBNOSTI O ZÁVODU V TERMÍNOVCE

FOTOGRAFIE Z LOŇSKÉ PREMIÉRY

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behy.cz 20.03.2011 22:39:45

Po loňské podařené premiéře se i letos uskuteční v jihomoravských Boskovicích o první květnovou neděli sportovní slavnost s takřka pohádkovým názvem Běh za sedmizubým hřebenem. Krásné prostředí u Blanska je tou nejlepší pozvánkou pro celé rodiny, jak strávit víkend sportem a mezi dobře naladěnými lidmi.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.